Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire para, ha az ellentétes személyiségű csajok jönnek be?
a hasonló a hasonlót vonzza
kérdés, te milyen vagy igazából, olyan vagy-e, amilyennek mutatod magad, vagy egy csalódás az oka a viselkedésednek, esetleg az elkényeztetettség, h semmiért nem dolgoztál meg
az emberek a viselkedés alapján ítélik meg egymást
szóval ha te ilyen lányokra vágysz, akkor másképp kellene viselkedni, mert a lányok sem gondolatolvasók, honnan találják ki szerinted, h te majd velük másképp bánnál? hm?
és egyébként sem csak az számít, h egy lánnyal hogyan bánsz, akivel kapcsolatban vagy, hanem összességében az emberekkel..
Nem utálunk téged, csak olyan félelmetes lehetsz, olyan rémisztő, hogy inkább nem merünk kezdeni veled, még akkor sem, ha szerelmesek vagyunk. Engem is próbált egy felszedni, de nem engedtem, mert az elején elrontotta az egészet.
De ez nem azt jelenti, hogy nem voltam szerelmes-5 évig szerettem-de a mai napig azt hiszi, hogy sosem szerettem.
Legyél egy kicsit kedvesebb a kiszemeltel, gyengédebb, aztán összejön. ;)
Általában az ilyen rosszfiúk szokták értékelni a tiszta lányokat. Ha ilyen vadember vagy, akkor tényleg egy csendes, félénk, visszahúzódó lány jönne be neked.
Tudok is valakit, várj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!