Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Para van. Szerintetek?
van egy srac a suliba aki tetszett es parszor osszeakadt a tekintetünk. aztán elment fél évre amerikába és amkor visszajött elhivott sétálni. aztán talalkozunk még kétszer isznyu jokat dumaltunk de semmmi tobb nem történt.
tudom, mondja is hogy tettszem neki. 3 evvel idosebb nalam odaig kene lennem tole de... nem ö sz igazi. szeretem komolyan.. mind az egyik legjobb haver.
aaahh.nemtom mit csinaljak... elmentem a randikra meg minden de rajottem h nem megy. o meg szerelmees. nem akarom megbántani. probaltam jelezni, beszelni rola de ilyenkor mindig belok egy bokot...
küdjem el? pedig ugy birom... vegre egy joarc suliban.
15/L
Pocsék helyzet, de ha összejönnél vele úgy, hogy csak haverként tekintesz rá, az neked sem jó, meg ezzel őt is átvered.
Legyél tisztességes, mondd el, mi a szitu.
igazad van... de ha nem szolok az pcit atveres feeling es azt biztos nem szeretnem...
valaki 3 lehetoseg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!