Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi para leküzdése?
Figyelt kérdés
30perc múlva indulok...remeg az egész hasam, már lassan hányingerem lesz. Mibdjárt eszek azért valamit.Így sebtében írok csak. nyugtatások? :)2011. jan. 25. 11:53
1/7 anonim válasza:
nyuuuugi, átestem én is rajta párszor. csak légy önmagad, biztos a másik fél is izgul, az meg kínos csendbe torkolhat... vedd lazán, beszélj sokat, kérdezősködj, ha pedig valami gáz dolog történik, nevess rajta.
sok szerencsét!
2/7 X Jakab válasza:
Bízz magadban,a legjobb formád hozod,egyáltalán mit izgulsz,ez nem az esküvő,itt csak kóstolgatjátok egymást semmi komoly,gondolj arra hogy ő is izgul mert biztos hogy izgul,különben nem randizna veled akkor meg érezzétek jól magatokat.
4/7 anonim válasza:
Én is sokszor átestem ezen.:) Hidd el, amikor együtt lesztek, akkor már picit lehiggadsz, izgulni fogsz, de boldogságot fogsz érezni. Remélem összejön az illetővel! ;)
5/7 anonim válasza:
a jótanácsokról már lekéstem, de a beszámoló még érdekelne, hogy sikerült? :)
6/7 A kérdező kommentje:
jól sikerült. ettünk a mekiben, sétálgattunk, beültünk a plázába beszélgetni. 2óra hosszán át beszélgettünk. Olyan hamar elment az idő :D
2011. jan. 25. 17:11
7/7 anonim válasza:
na, akkor jó :) gratulálok hozzá! a többi már biztos nem lesz ennyire parás, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!