Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Para van. Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Para van. Szerintetek?

Figyelt kérdés

van egy srac a suliba aki tetszett es parszor osszeakadt a tekintetünk. aztán elment fél évre amerikába és amkor visszajött elhivott sétálni. aztán talalkozunk még kétszer isznyu jokat dumaltunk de semmmi tobb nem történt.

tudom, mondja is hogy tettszem neki. 3 evvel idosebb nalam odaig kene lennem tole de... nem ö sz igazi. szeretem komolyan.. mind az egyik legjobb haver.

aaahh.nemtom mit csinaljak... elmentem a randikra meg minden de rajottem h nem megy. o meg szerelmees. nem akarom megbántani. probaltam jelezni, beszelni rola de ilyenkor mindig belok egy bokot...

küdjem el? pedig ugy birom... vegre egy joarc suliban.

15/L

2011. márc. 1. 18:10
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

13:08

Hmm.. igen. csak én lusta vagyok ezeket leírni, de nagyon jól összeszedted. lehetne egy oladlt csinálni "gyakori válaszok" néven, ahol a top 10-ben ez ott lenne.

és akkor napi 50-100 kérdés felesleges lenne itt, mert ott lenne a válasz.

2011. márc. 6. 13:14
 22/36 napietus ***** válasza:

ma 13:08. nem benne kell meglegyen az a szikra, hanem Benned, amikor látod. nem voltál még szerelmes? én igen, tudom miről beszélek. amikor a férjemmel találkoztam, éreztem ezt a dolgot, valami vibrálást a levegőben. és a mai napig minden nap alig várom, hogy hazaérjek, és találkozzunk. rengeteg mindent le kell győzni együtt, küzdeni kell az előre jutásért vállvetve, egymás mellett, minden nap. ez a küzdelem kimerít. de a szerelem feltölt :) sok konfliktus adódik, de ezeken felül tudsz emelkedni, ha szerelmes vagy a másikba. ha csak "szimpi", attól nem. ha még nem érezted, nem is fogod tudni, miről beszélek. ugyanakkor a másik oldal: a szerelem kell, de nem elég! nem szabad összetéveszteni életünk legboldogabb óráját a boldog élettel, mert rohadtul nem ugyanaz!

a "nagy ő"-ben én sem hiszek egyébként. több ember is van a világon, akikhez vonzódsz. közülük van, akivel találkozol, és közülük van, aki szintén vonzódik hozzád. és van, akivel mindezek mellett együtt is tudsz élni. na, hozzá megyünk feleségül, mi, nők. a többivel meg eltöltjük üres óráinkat...

2011. márc. 6. 13:55
 23/36 anonim ***** válasza:
"valami vibrálás a levegőben" hmm.. elektromos térerő?
2011. márc. 6. 13:59
 24/36 napietus ***** válasza:
"Schmetterlinge im Bauch" szó szerint "pillangók a gyomorban". fura kép, de érzékletes. ez a szerelem fizikai tünete. nem tudom érzéletesebben leírni :)
2011. márc. 6. 14:02
 25/36 anonim ***** válasza:

És ha a férjednél egy idő után majd nem fogod érezni azt a "valamit" akkor ott is hagyod, és az esküd a kukába dobod, hisz már nem érzed azt a "valamit"...és utána ez feljogosít majd arra is, hogy eláruld?

Vagy a "jóban rosszban" dolog csak a "jóban"-ra vonatkozik? Vagyis addig csak, amíg ott az a "valami"?

Igazad van, nem tudom megérteni azt a "pluszt", azt a "szikrát", és soha nem is fogom tudni megérteni. Erre alapozni (szerintem) nem hogy csak kevésbé lehet, hanem egyáltalán nem lehet!

Amikor erre a "plusz"-ra alapozol, akkor az érzeteid vezetnek, az eszed helyett, ugye? Tehát elviekben azt mondod, hogy az érzeteid jók, helyesek és hallgatnod kell rájuk.

Na most (és ez minden kapcsolatban megesik), ha megtetszik valaki más, akit szintén vonzónak találsz a párod mellett, akkor az szintén az érzetek szintjén jelenik meg! Ez esetben is jók és helyesek az érzeteid? Ha igen, akkor megcsalod a párod. Ha nem, akkor viszont az érzeteid becsapnak!

És ezek után honnan tudod, hogy az érzeteid nem akkor csaptak be, amikor a párod választottad, és nem most? Egyáltalán hogy döntöd el, hogy az az érzet, az a "szikra" mikor csap be téged és mikor nem?

2011. márc. 6. 14:02
 26/36 napietus ***** válasza:

onnan tudom, hogy van agyam, és tudok gondolkodni. írtam már, olvass figyelmesen. a szerelem kell, de önmagában KEVÉS! most már összeköt minket az élet, a sok közös jó/rossz élmény stb. a pap mondta az esküvőnkön: "nem a szerelem az, ami megőrzi a házasságotokat, hanem a házasságotok őrzi meg a szerelmeteket" nagyon igaza volt :) a szikra ahhoz kell, hogy egyáltalán elkezdődjön valami. a többihez ész kell, nem szív :).

és nem, nem hagynám el a férjemet senkiért. van, aki hatással van rám. volt is. de nekem mostmár rajta kívül mindenki más "tiltott vad". és nem, ez nem lemondás, hanem jutalom :) soha többé nem kell a pasikkal foglalkoznom a férjemet kivéve, persze. egy gonddal már kevesebb is van :P:P

2011. márc. 6. 14:09
 27/36 anonim ***** válasza:

14:02 sztem hagyjad :/

irracionális témába csap át az egész, ennyi erővel isten létéről is írhatnátok...

Ő szerelmes, te (amúgy én is) nem így közelítjük a dolgokat, Ő így boldog (-nak érzi magát) biztos jó neki, de a pillangók a gyomorban képpel bármily érzékletes, nem igazán fog átjönni ez a dolog sztem :)

én akkor éreztem nagyon megmozdnulni a gyomrom, amikor gyerekkoromban megfenyegettek késsel xD

2011. márc. 6. 14:09
 28/36 anonim ***** válasza:

Szerintem is hagyjuk, eléggé átmegy a téma minden másba.

Továbbra sem hiszek a lepkékben. :D

És akit a "lepkék" miatt küldtek el, annak nehéz hinnie a lepkékben, még kevésbé tisztelnie őket.

2011. márc. 6. 14:21
 29/36 napietus ***** válasza:

jó, akkor gyakorlati példák:

1. van egy szántónk, amiből ki szeretnénk alakítani pár telket, és ezeket eladni. nekem az volt a véleményem, hogy csak akkor méressük ki és vonassuk belterületbe, ha lesz konkrét vevő. férjem szerint hamarabb lesz vevő, ha kiméretjük. végül az lett, amit ő akart. a telkek közül 1 sem ment el azóta sem, benne áll több százezer fornit 8a kimérés ára). ha nem lennék szerelmes a férjembe, akkor ezt valószínűleg az orra alá dörgölném néha "ugye én megmondtam...". de nem teszem, mert ránézek, és nem tudnék olyat mondani, ami őt bántja...

2. összetörtem a kocsiját, mikor az enyém szervízben volt, és azzal mentem. ő viszont elfelejtette feladni abban a hónapban a casco csekket. biztosító nem akar fizetni, mivel több elmaradásunk nem volt, és a szerződést nem mondták fel, perelünk. de a több milliós kárt ki kellett fizetni...ő is hibás volt, én is. ő sem veszekedett velem, ahogy én sem vele. pedig ha ezt bárki más teszi, valószínűleg megfolytotta volna (szereti azt a kocsit). de valami megakadályozott minket abban, hogy egymás torkának essünk. na ez a valami, ez az...

a puszta szimpátia fenti súlyú ügyek lenyeléséhez azért kevés...

2011. márc. 6. 14:28
 30/36 anonim ***** válasza:

:) Te is forma vagy :)

le a lepkékkel! kártevő bogarak azok is.

ha meg már "jófejkedünk" lehet hogy a lepkék a gyomorban feeling valami sokkal komolyabb paraziták jelenlétére utal, ha nem javul én szakértői segítséget kérnék :PP

2011. márc. 6. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!