Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért van ekkora para a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ekkora para a nőgyógyásztól?

Figyelt kérdés

Első nőgyógyászati vizsgálat. Kicsit tartok tőle. Hogy lehet oldani ezt? Mit fog csinálni a nőgyógyász?

L/15

2011. júl. 4. 22:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, miért mész. Sima kontrollra?
2011. júl. 4. 22:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Ellenőrzés és tablettáról szeretnék vele beszélni. Véleményt kikérni.
2011. júl. 4. 22:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez egy olyan helyzet, amivel visszaélhetnek.

Tartsd eszben, hogy Te vagy a főnöke, ő csak a tanácsadód.

Ne fogadj neki szot mindenben, foleg addig ne, amig nem kaptal mindenrol tajekoztatast, at nem gondoltad, hogy akarod-e azt (pl. vizsgalatot).

Ha lehet, a baratod/anyukad menjen Veled.

2011. júl. 4. 23:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Na most kérdés h szűz vagy e még v nem. Ha nem akkor teljeset fog csinálni és attól szoktak félni az emberek. Én is szétrágtam a körmöm kb első előtt. De hidd el az ember sokkal rosszabbakat képzel mint amilyen :) Mondják h kellemetlen, de inkább olyan feszítő érzés, de egyáltalán nem fáj, nem mondom h hetente megcsinálnám, de még havonta is elviselhető lenne ez :) Persze függ attól is milyen a doki, de nem tart tovább 20-30 másodpercnél maga a vizsgálat ezen része. Ha tablettát iratsz ezen kívül még lesz vérvétel.

A teljes vizsgálatnál egyébként beülsz a székbe (lélegezz egyenletesen az oldja a stresszt), a doki bedug egy ,,kacsa" nevű eszközt (ezzel nyit szét). De ne ijedj meg annyira se nyitja mint amekkora pl egy pénisz, és egy feszítő érzést fogsz érezni. Aztán mintát vesz egy fülpiszkához hasonló de annál jóval nagyobb pálcával. Ez egy kicsit kellemetlen de 2 másodperc kb. Aztán kiveszi a kacsát és 1 ujjal megtapogat belül, h minden a helyén van e. Ha ügyes a doki mindezt 20 másodperc alatt meg is csinálja. Én a magam részéről végig csukva tartottam a szemem, és mire rákészültem h ,,biztos most jön a rossz rész" már kész is volt :) Én mosolyogva jöttem el.

2011. júl. 4. 23:47
 5/5 anonim ***** válasza:
tablettáról, 15 évesen mit szeretnél vele beszélni???
2011. júl. 4. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!