Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves lány vagyok és fogamzásgátlót kéne szednem a pattanásaim miatt. De félek a nőgyógyásztól! Hogy van ez? (tovább lent)
Ha csak azért szeretnék fogamzásgátlót hogy szebb legyen a bőröm (szűz vagyok), akkor is megvizsgál?És hogyan? És miket kérdez? Félek...Főleg azért mert a szűzhártyám már nincs meg és mi van ha azt hiszi, hogy nem vagyok szűz és belémtúr.
Még ha fel is írja a tablettát, félek a mellékhatásoktól hogy esetleg meghízok tőle vagy szőrösödöm vagy hullani kezdene a hajam..akármi.
Nagyon jól jönnének a hasznos válaszok és hogy aki szed erre a célra, milyet szed és lett -e mellékhatása.
figyi 2 éve szenvedem a patikkal
voltam már bőrgyógyásznál is meg mindenféle csodaszereket kipróbáltam. pénzkidobás volt csak.
Akkor nem fog megvizsgálni!
Csak felírja és kész.
20f
igen, de ha ilyet szedel be, akkor bizony komoly gondok jelenhetnek meg a hormonháztartásodban.pláne ha még szűz vagy.
javaslom: menj el szépen a gyógyszertárba és vedd meg ezt: Naturland Salicylatus Fono VII.
vattával szépen este rákened az arcodra pár héten belül rendben leszel.
én olyan 3 és fél éve szenvedtem pattanásoktól de nagyon durván és ezt kipróbáltam rá 1hétre már látszott az eredmény. a fogamzásgátlót meg hagyd a fenébe.
szerintem menj el, beszélj a nőgyógyásszal, és ha megmondod h szűz vagy és csak a pattanásokra kéne, lehet h fel sem fogja írni, hanem mást javasol, de ha felír, akkor sem leszel szőrös mert a mai fogamzásgátlóknak nagyon alacsony a hormontartalma.
mikor én írattam fel elküldött vér és vizeletvizsgálatra,illetve egy endoszkóppal megnézte belül a hüvelyem.értsd: feldugott egy kis hosszú bigyót oda és körbenézett,nem fájdalmas,akkor sem ha szűz vagy,bár ha már úgysincs meg a szűzhártyád nem tudom miért izgulsz:)
én 2,5 éve szedem és semmilyen mellékhatása nem lett.se szőr,se hízás.semmi
nem csak pattanásaim hanem hegeim is vannak
kozmetikust próbáltam már, de akkor 2 hetente mennem kellett és nincs arra pénzünk hogy 2hetente kiadjunk 3000Ft-ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!