Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 19 éves lány vagyok és fogamzá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves lány vagyok és fogamzásgátlót kéne szednem a pattanásaim miatt. De félek a nőgyógyásztól! Hogy van ez? (tovább lent)

Figyelt kérdés

Ha csak azért szeretnék fogamzásgátlót hogy szebb legyen a bőröm (szűz vagyok), akkor is megvizsgál?És hogyan? És miket kérdez? Félek...Főleg azért mert a szűzhártyám már nincs meg és mi van ha azt hiszi, hogy nem vagyok szűz és belémtúr.

Még ha fel is írja a tablettát, félek a mellékhatásoktól hogy esetleg meghízok tőle vagy szőrösödöm vagy hullani kezdene a hajam..akármi.

Nagyon jól jönnének a hasznos válaszok és hogy aki szed erre a célra, milyet szed és lett -e mellékhatása.

2010. júl. 30. 14:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%
Ha ilyen súlyos pattanásaid vannak, hogy már hegesedik is, csodálkozom, hogy a bőrgyógyász nem küldött tovább a nőgyógyászhoz felíratni valamit. menj te a nőgyógyászhoz és ne szarj be, nem csinál semmi borzalmasat. el fog küldeni laborba vérvételre meg lehet, hogy végez egy rákszűrést is, bár mivel szűz vagy ez nem biztos. ha beléd is nyúl, abba sem fogsz belehalni. ha szólsz neki, hogy szűz vagy kíméletesebben vizsgál. egyszer úgyis el kell menned nőgyógyászhoz, sőt szülni is fogsz, szóval nem fogod megúszni így se úgy se.
2010. júl. 30. 15:14
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

szia

nekem nagyon durva patanás gondjaim voltak, csomok voltak az arcomba szal ugy képzeld hogy volt egy csomo és két három éven ugyanabol a csomobol megért álandoan egy nagy patanás szal téleg undorito és ha kiakartam nyomni hatalmas nagy sebek voltak az arcomon ecer elmentem háziorvoshoz ö irt fel nekem gyogyszert és krémet, jah elöte énis voltam kozmetikusnál, és nyomkodta az arcom és sokal roszabb lett ien lila sebek voltka az arcomon... aztén elkezdtem gyogyszert szedni és ez msot nagyonjo :D két honap max és teljesen eltünik minden, --> Dr. Schüber Nr.12 ez a neve a gyogyszernek, van amugy hozá piroság elleni krém is azt külön kel veni de aketö együt olyan 3000forint lesz szal nemis drága, ha még érdekel valami irj privit :D

16L

2010. júl. 30. 15:18
 13/20 A kérdező kommentje:

nem tudok neked privit írni utolsó..amúgy ugyanez van az én arcommal is

de neten kerestem nemtaláltam róla semmit segítenél?:)

mitesszerek, hegek minden eltűnik?:O

2010. júl. 30. 15:25
 14/20 anonim ***** válasza:
Pattanásos bőr miatt szétcs*szni a hormonrendszeredet? Csak rajta!
2010. júl. 30. 15:26
 15/20 anonim ***** válasza:
na most irj, amugy hegek teljesen eltüntek, patanásaim sincsenek, miteszereim vanak még de csak azért mert annyira nem foglalkozok ezel, elvileg naponta 2x 3x bekéne kenem az arcom de van hogy napokig nem kenem, orvos mondt hogy két honap alat minden elmulik de már olyan egy hét után is látványos, a gyogyszer belülröl megtisztitja a nemtomhagyjuk nemvok orvos, de a csomok az arcombol teljesen eltüntek, nekem sima házi orvos irta fel, de recept nélkül kaphato :D
2010. júl. 30. 15:37
 16/20 anonim ***** válasza:
Én is írtam neked privit, érdekelnének ezek a krémek.
2010. júl. 30. 15:48
 17/20 anonim ***** válasza:
Pont az ilyen probllémákra fejlesztették ki a cypromix, és a diane35 nevű készítményt, ami egyébként nem fogamzásgátló, hanem hormonális problémákra valók, amik a pattanásokat okozzák. Ezek fogamzásgátló hatása csak egy mellékhatás.
2010. júl. 30. 16:03
 18/20 anonim válasza:
100%

sztem is felesleges emiatt fogamzásgátlót feliratni, de te tudod. az exem arca nagyon rondán pattanásos-aknés-heges volt és felírt neki a bőrgyógyász vmi krémet és 1-2 hónap alatt eltüntette az egészet, sőt a hegek is csökkentek. Zineryt volt a neve. több ismerősömnek is tökéletesen bevált, sztem egy próbát neked is megér :)

22/L

2010. júl. 30. 16:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem éri meg ilyn problémára fogamzásgátlót szedni. Ha abbahagyod, lehet még rondább lesz a bőröd...jó esetben csak ugyanolna, mint most.
2010. júl. 30. 17:30
 20/20 anonim válasza:

Jesszus, nehogy már a pattanások miatt szedd! Jól írta az egyik válaszoló, szétcs#szi a hormonháztartásodat. Én szedtem egy ideig, nem éppen ezért, de semmivel se lett szebb a bőröm, és most kínlódhatok a mellékhatásaival, soha nem szedném újra ezt a mérget! Ha van problémád, azt jó esetben csak elfedi, amúgy nem szünteti meg és nem is gyógyítja meg. Pedig még a b#szme bőrgyógyászom is ezt ajánlotta, hát feldughatja magának, ezek tényleg minden sz#rra azt írják fel, persze, mert pénzt kapnak utána.

Olvass utána annak, hogy kémiai hámlasztás, majd hidratálás, sokat fog segíteni. Bár régebben utánaolvastam volna.

Illetve a másik, nézesd meg a pajzsmirigyedet, mert az alulműködés miatt simán lehetnek még pattanásaid, olvass utána a tüneteinek, endokrinológus segíthet.

„Bár a TSH normál tartománya a legtöbb leleten 0,4-4 mIU/l közt mozog, ám az endokrinológusok a maximális értéknek inkább 2,5 mIU/l-t tartják. Éppen ezért sokan megnyugtató eredménynek veszik, ha 3 mIU/l körüli értéket kapnak, ám a babavárás szempontjából 1-2 mIU/l közti tartományt tartanak ideálisnak.”

2023. nov. 18. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!