Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Para van. Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Para van. Szerintetek?

Figyelt kérdés

van egy srac a suliba aki tetszett es parszor osszeakadt a tekintetünk. aztán elment fél évre amerikába és amkor visszajött elhivott sétálni. aztán talalkozunk még kétszer isznyu jokat dumaltunk de semmmi tobb nem történt.

tudom, mondja is hogy tettszem neki. 3 evvel idosebb nalam odaig kene lennem tole de... nem ö sz igazi. szeretem komolyan.. mind az egyik legjobb haver.

aaahh.nemtom mit csinaljak... elmentem a randikra meg minden de rajottem h nem megy. o meg szerelmees. nem akarom megbántani. probaltam jelezni, beszelni rola de ilyenkor mindig belok egy bokot...

küdjem el? pedig ugy birom... vegre egy joarc suliban.

15/L

2011. márc. 1. 18:10
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
És ezekkel a példákkal most mit bizonyítasz?
2011. márc. 6. 14:29
 32/36 napietus ***** válasza:
bocs: megfoJtotta, persze :) elírtam az események hatása alatt :P
2011. márc. 6. 14:30
 33/36 napietus ***** válasza:
azt, amit írtam. a szerelem ahhoz kell, hogy túllendüljünk olyan dolgokon, amiken egyébként nem tudnánk. de oda van írva, csak el kéne olvasni: ezekhez kevés a szimpátia...és hány ilyen adódik az ember életében...
2011. márc. 6. 14:32
 34/36 anonim ***** válasza:

szép példák (amellett, hogy szomorúak) és ezek jó példák a Ti jó kapcsolatotokra.

bár sztem kultúrált ember, nem esik a nője torkának :)

és mivel számítotok egymás társaságára a későbbiekben, ezért elnézitek egymásnak, hisz együtt majd megoldjátok.

2011. márc. 6. 14:39
 35/36 anonim ***** válasza:
én már nem tudom miről van szó, a lepkék után elvesztettem a fonalat, na erre nem jó a sok beszéd, ugyanis sok az alja neki :)
2011. márc. 6. 14:47
 36/36 anonim ***** válasza:

kedves HAMUPIPOKE,nem letezik olyan hogy szoke feher herceg,meg olyan se,hogy az igazi.

Ha nem probalod meg nem tudod hogy mi jo tortenhet.

Elkuldeni meg nem kell,eleg tapintatosan megmondani,hogy nem szeretnel vele parkapcsolatot,viszont attol,hogy o azt mondta hogy tetszel neki,nem egyertelmuen utal arra ,hogy SZERET ,mint not

Bocs a sok szovege :D

17F Andor

2011. márc. 6. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!