Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók para ha valaki tud bármit is írni a témához akkor pls tegye meg :S?
Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 13:59
2/9 A kérdező kommentje:
15
2010. szept. 7. 14:04
3/9 Kamuuu válasza:
Ne feszülj csak ennyit lehet mondani:D
4/9 anonim válasza:
Csak érintsétek össze a szátokat, és dugjátok egymás szájába a nyelveteket, és azzal játszadozzatok.
Harapdáld a száját óvatosan, és puszilgasd.
De arra vigyázz, hogy ne legyen tele a szája a nyáladdal, mert az undorító...
5/9 anonim válasza:
sztem van benne valami, hogy "jön magától"
6/9 anonim válasza:
Én készültem rá, de nem érte meg... nem volt egy nagy szám:S Nem kell előre megtervezni, jön magától és kész.
7/9 anonim válasza:
Ha hiszed, ha nem, tényleg jön magától.
De szerintem mindenki fél tőle, aztán mikor túl vagy rajta csak röhögsz magadon, hogy ettől voltál beparázva.
8/9 anonim válasza:
kicsit megnyalod a szád szélét, lenyeled az összes nyáladat és először csak finoman meg "puszilod" az ajkát. Utána átdugod a nyelved és csak finoman körbe körbe de tényleg magátol jön :D Nopara, sok sikert :)
9/9 anonim válasza:
Jajjj...semmitol se kell felne..Nekem az elso nyelves csokom (tudom h ciki) csajjal volt, mert pont uvegeztunk smaroalssal! Es en egyaltalan nem keszultem, azt se tudtam h be fog kovetkezni, egyszeruen csaj jott, es hidd el, hogy egyaltalan nincs benne semmi kulonleges, marmint amitol felned kell. Persze amikor oluyas valakikivel csinalod, akit szeretsz, azzal mar minden varazslatos.Azon a bulin utana meg smaroltam azzal a fiuval akibe bele voltam zugva,, es annyira jo volt! Foleg az volt a jo, hogy utana tiszta soetetseg volt, es akkor mar reg abbahagytuk az uvegezest, es senki se latott, es felultem az olebe es smaroltunk...mondjuk eleg ciki volt, mert utana felgyujtottak a villanyokat smindenki latta az olebe ulok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!