Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti is ezt tettétek volna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is ezt tettétek volna csajok? Szórakozóhelyen leszólítottam egy csajt szex reményében, majd mikor feltettem neki a kérdést, pofán öntött sörrel.

Figyelt kérdés
Azért csináltam, mert mindenhol azt olvasom, hogy szórakozóhelyen a legkönnyebb szexre befűzni a csajokat.Hát akkor ez megint csak egy városi legenda.
2018. júl. 3. 16:23
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Lehet kicsit nyers voltam, de nem mindennapi módon rázta a fenekét nekem.Barátnőjével beszélgetett, es egész este kaceran mosolygott közben.Azt hittem nyert ügyem van.
2018. júl. 3. 16:49
 12/38 anonim ***** válasza:
72%

Te voltál a bunkó, magadra vess!

Azt ugyanis így kellett volna kezdened: “Helló, gyüssz topogni, gecó?”

Vagy esetleg még be szokott jönni a csajoknak ez a formáció: “Helló, kő kóla?”

Azután szabad csak a szexes kérdésre rátérni, h pozitív volt a fogadtatás.

2018. júl. 3. 16:49
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor most tanultál belőle, hogy mi az ami működik csajozáskor és mi az ami nem.
2018. júl. 3. 16:50
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Helló dugunk? -de...de...de hát még nem is beszélgettünk. -Jártál már Afrikában? -Nem! -Na,akkor dugunk?
2018. júl. 3. 16:51
 15/38 anonim ***** válasza:
91%

Attól hogy egy lány tácol illetve h neked vagy Jóska Pistának rázza nem jelenti azt hogy Dugini akar

24N

2018. júl. 3. 16:56
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Te még sohasem voltál együtt nővel ugye? Látszik.
2018. júl. 3. 16:57
 17/38 A kérdező kommentje:
De voltam.Csak most gyors szexre vágytam, mert kanos vagyok.Ebben tényleg nem volt tapasztalatom.
2018. júl. 3. 16:59
 18/38 anonim ***** válasza:
30%

Most komolyan! Mi a fészkes fenéért kellene egy 20 perces közös együttlétért egésznap játszani az agyamat, ha aztán úgyis megmondom, hogyvvelem max. szex lehet...

Vagy Ti elszoktátok hitetni a csajjal, hogy együtt öregedtek meg?

Szerintem, ha engem ez érdekel, akkor teljesen korrekt ezzel nyitni. Sörrel leönteni egy kérdés miatt pedig feleslegesen agresszív megnyílvánulás.

Mondja meg, hogy Őt nem érdeklem, oszt' csá...

2018. júl. 3. 17:12
 19/38 anonim ***** válasza:
92%

Utolsó

Dehogy etetik be a csajt

Csak normálisan beszélgetnek

És pl finoman Jelzi hogy a közelben lakik vagy a közelben szált meg mert nem ide valósi és ha van kedve fel jöhet hozzá egy kávéra egy pezsire vagy jó filmre

Hidd el ebből tudja a lány mit akar ha benne van akkor megy ha nem akkor szépen visszautasítja

De ha ilyen paraszt módon közli egy pasi hogy mi a szándéka akkor ne csodálkozzon ha pofán találják baccni

24N

2018. júl. 3. 17:15
 20/38 A kérdező kommentje:
És akkor miért húzta látványosan az agyam?A nők se érik, hogy a férfiak hogy működnek.
2018. júl. 3. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!