Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is ezt tettétek volna csajok? Szórakozóhelyen leszólítottam egy csajt szex reményében, majd mikor feltettem neki a kérdést, pofán öntött sörrel.
Te voltál a bunkó, magadra vess!
Azt ugyanis így kellett volna kezdened: “Helló, gyüssz topogni, gecó?”
Vagy esetleg még be szokott jönni a csajoknak ez a formáció: “Helló, kő kóla?”
Azután szabad csak a szexes kérdésre rátérni, h pozitív volt a fogadtatás.
Attól hogy egy lány tácol illetve h neked vagy Jóska Pistának rázza nem jelenti azt hogy Dugini akar
24N
Most komolyan! Mi a fészkes fenéért kellene egy 20 perces közös együttlétért egésznap játszani az agyamat, ha aztán úgyis megmondom, hogyvvelem max. szex lehet...
Vagy Ti elszoktátok hitetni a csajjal, hogy együtt öregedtek meg?
Szerintem, ha engem ez érdekel, akkor teljesen korrekt ezzel nyitni. Sörrel leönteni egy kérdés miatt pedig feleslegesen agresszív megnyílvánulás.
Mondja meg, hogy Őt nem érdeklem, oszt' csá...
Utolsó
Dehogy etetik be a csajt
Csak normálisan beszélgetnek
És pl finoman Jelzi hogy a közelben lakik vagy a közelben szált meg mert nem ide valósi és ha van kedve fel jöhet hozzá egy kávéra egy pezsire vagy jó filmre
Hidd el ebből tudja a lány mit akar ha benne van akkor megy ha nem akkor szépen visszautasítja
De ha ilyen paraszt módon közli egy pasi hogy mi a szándéka akkor ne csodálkozzon ha pofán találják baccni
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!