Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is ezt tettétek volna csajok? Szórakozóhelyen leszólítottam egy csajt szex reményében, majd mikor feltettem neki a kérdést, pofán öntött sörrel.
Figyelt kérdés
Azért csináltam, mert mindenhol azt olvasom, hogy szórakozóhelyen a legkönnyebb szexre befűzni a csajokat.Hát akkor ez megint csak egy városi legenda.2018. júl. 3. 16:23
1/38 anonim válasza:
Nem minden lány egyforma. Olyanhoz menj oda aki könnyűvérűnek, ribizlinek tűnik. Egy átlagos csaj igen, pofán fog verni vagy önteni.
És milyen jól tette.
2/38 anonim válasza:
Én ffi vagyok, de az az igazság, ha egyből ezzel támadtál, akkor ne nagyon várj mást. Azért alkalminál sem árt egy kis "udvarlás".
3/38 A kérdező kommentje:
Hát ezt jól megszívtam.Mindenki rajtam röhögött.De a csajt se értem, egyáltalán nem vagyok ronda férfi.
2018. júl. 3. 16:30
4/38 anonim válasza:
Odamentél, és ezzel a kérdéssel nyitottál? :D Akkor annyira nem meglepő, bár én le biztosan nem öntenék senkit értékes sörrel, ami pénzbe került, és aminek a gyomomban a helye.
6/38 anonim válasza:
Lehet nem a megfelelő lányhoz mentél oda!
Hát ha lett volna nálam pia Sajnáltam volna rád önteni az italomat
Szoval maradt volna a B terv Vissza kézből szájba vágtalak volna!
24N
7/38 anonim válasza:
A csajok nem így működnek, hogy odamész, hogy akarsz velem dugni, vagy leszopsz, akkor majd bőszen bólogatnak :DDD Teremtsd meg a hangulatot és ne mondd ki, hogy mit akarsz, hanem vezesd rá. Flörtölj vele, bókolj neki, érj hozzá minél többször (ne fogdosd, hanem érintsd meg a karját, a vállát néha), ha küldi a jeleket, hogy bejössz neki, akkor táncoljatok összebújósan, csókolózva. Ha idáig eljutottál, akkor felvetheted, hogy nincs-e kedve kettesben folytatni az estét. Ha van, akkor hazaviszed, de még út közben sem vagy vulgáris, hanem igyekszel jólnevelt gyerek lenni.
8/38 A kérdező kommentje:
Azért azt tisztázzuk, hogy rázta a fenekét egész este, és látványosan nekem.
2018. júl. 3. 16:40
9/38 anonim válasza:
Igen és? Akkor oda kell menni, hogy akarsz dugni?? Ne legyél már ennyire együgyű.
10/38 anonim válasza:
Nem mindegy a terítés. Mit kérdésztél. szia, ba,zunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!