Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is ezt tettétek volna csajok? Szórakozóhelyen leszólítottam egy csajt szex reményében, majd mikor feltettem neki a kérdést, pofán öntött sörrel.
Városi legenda. Háhá. Szóval odamentél ,és kérdeztél. Helo. Dugunk?
Nem, a befűzés kicsit mást takar.
24/N benned nagyon túltenghet az agresszió, mert bár a kérdésben sörrel való arcon öntözésről van szó, Te már a második kommentedben beszélsz "pofán bacásról".
Hát akkor most reagálok erre. Ha engem egy nem fizikai cselekedet miatt, hanem egy kérdés miatt "pofán bac" egy lány, annak eltöröm a kezét. És akkor az önvédelem lesz...
Te meg Szexuálisan zaklattad!
Ez is csak Önvédelem
Isz mondhatom hogy szemérem sértően közeledtél eme kérdéssel és csak meg védtem magam
24N
Mert aki egy diszkóban egésznap a seggét dörgöli a f*şzomhoz, annak aztán különleges, úriemberi bánásmód kell/jár. Az Ő viselkedése is elről árúlkodik. Jax pontosan.
Mindjárt hívjam is meg egy őtcsillagos étterembe, mi?
Ha Ő egy ribañc, akinek viszket a pinâja, azzal nincsen semmi baj... Komolyan. Elhiszem, hogy farokra vágyik már.
De akkor én miért nem viselkedhetek ilyen őszíntén?
Amúgy miért kell az egyszerű bunkóságot szexuális zaklatásnak beállítani?
És az a csaj aki tánc közben hozzám dörgölőzik, akkor mit csinál? Megerőszakol éppen?!
27. Ha zavar az ilyen viselkedés, akkor nem kell olyan helyekre járni, ahol ennek az előfordulási esélye magas.
Ha a buszon szólogatnak be ilyeneket a csajomnak, akkor gondolom az azért más. Jogosabbba felháborodás.
De testi agresszióval reagálni szavakra, akkor sem indokolt...
Én is elítélem az agressziót. Volt már, hogy egy buliban pont hasonlóan próbálkoztak be a barátnőmnél, mondtam a srácnak, hogy a lány velem van és nincs kedve hozzád, de azért ha gondolod meghívhatod egy potya piára :D
"Suttyókám" vette a lapot és továbbállt.. Azonban azt is megmondom, ha a barátnőm leöntötte volna sörrel akkor nagyon komolyan elgondolkodtam volna azon, hogy egy ilyen mentálisan gyenge, atrocitást nem tűrő nőnek van-e helye mellettem.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!