Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek ha undorodom a már nem szűz lányoktól?
Figyelt kérdés
Annyit pontosítanék, hogy ha tudnám, hogy nem jártak benne elég lenne. De ha tudomásomra jut akkor egyszerűen undor fog el és onnantól kezdve nem tudok úgy rá nézni mint előtte.
Elképzelem ahogyan megdugták és azt, hogy pénisz járt a szájában amivel megcsókolna. Ez egyszerűen egy beidegződés nálam.
2018. júl. 1. 16:15
51/55 A kérdező kommentje:
Akkor sem más ha én vagyok vele először. Egyszerűen engem nem igazán érdekelnének a lányok mint a korombelieket. Nem nézegetem őket. Úgy megyek el mellettük, hogy rájuk sem nézek. És a szex sem érdekel és persze kevés is lennék.
2018. júl. 5. 21:26
52/55 anonim válasza:
De ha nem érdekelnek akkor miért undorodsz?
53/55 A kérdező kommentje:
Erre nem tudom a választ.
2018. júl. 5. 21:28
54/55 anonim válasza:
Akkor mégis csak érdekelnek a lányok csak a saját kudarcod vetíted ki rájuk.
55/55 A kérdező kommentje:
Ez is lehet.
2018. júl. 5. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!