Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz vagyok,17 éves, van barátom. Egyszerűen nem kívánom a szexet, néha még undorodom is tőle. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Másfél éve együtt vagyunk a barátommal, pettingeltünk is.
Ő már nagyon le szeretne velem feküdni, de én nem. Én nagyon szeretem Őt, de egyátalán nem kívánom a szexet.
Mi lehet a baj? Ti éreztetek ilyet?
Normális válaszokat várok, szép napot nektek!
2018. jan. 21. 18:21
2/12 anonim válasza:
Valszeg a barátod tudatalatt nem igazán az az ember, akivel elveszítenéd.
Sok ilyet ismerek.
3/12 anonim válasza:
$2 igaza van, sajnos én olyan sráccal veszítettem el, és nem élveztem a szexet.
4/12 anonim válasza:
Nem inkább arról van szó, hogy félsz tőle? Egy időben, mikor nekem volt barátom, én ezt éreztem és ezért nem tettem meg vele.
5/12 anonim válasza:
Talán 17 évesen még nem kellene ilyen dolgokon törnöd a fejed. :) Mindent a maga idejében. Szép napot neked is!
6/12 anonim válasza:
Szerintem ne izguljál ezen, több oka is lehet, hogy még nem vagy rá felkészülve, ami 17 évesen nem is meglepő vagy a párod nem az igazi, teljesen mindegy, hogy mynnyi ideje vagtok együtt, ha nem érzed 100 %-ig ne tedd meg, mert egy rossz alkalom, meghatározhatja a szexuális életedet.. hagyj magadnak időt.. aztán majd alakul magától, ne görcsölj rajt! És ne hasonlítgasd magad máshoz!
7/12 anonim válasza:
17 évesen tök normális, ha ezen gondolkzik, semmi baj nincs vele. Hát ha mindenképpen olyannal szeretnéd elveszíteni, akit szeretsz meg élvezed vele, akkor ne feküdjetek le. Viszont ilyen embert elég nehéz találni, legalábbis nálam egyenlőre egy ilyen volt, aki ráadásul lány volt (én is lány vagyok).
8/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok, véletlenül mentem rá a küldés gombra:( Még annyit akartam írni, hogy gondolkozz el rajta, hogy mással éveznéd e, akár lánnyal akár egy duci/ vékony vagy bármilyen sráccal. Bár ha lelkileg tényleg vonzódsz hozzá, akkor elvileg nem lenne probléma :( Még az is lehet, hogy későn érő vagy, anyukám mesélte, hogy neki 20 éves koráig nem is volt barátja, mert vele is ez volt ^^ :)
9/12 anonim válasza:
Mivel évekig emberi kapcsolatokból éltem, lenne 1-2 "szakmai" kérdésem, ha nem baj: Volt a barátod előtt más fiúval kapcsolatod, bármilyen szexuális élmenyed, csók vagy ilyesmi? Volt vala negatív élmenyed pasival, kemény vitára vagy akár fizikai bántalmazásrá gondolok? Mit érzel, amikor a pároddal csókolozol, megölel...stb? Könnyen hozol döntéseket? Bocsi a sok kérdésért, de sajnos egyre több az ilyen eset manapság.
10/12 anonim válasza:
9-es vagyok ismét. Az eddigiek alapján, látatlanban szerintem csak annyi lehet a helyzet, hogy nem állsz készen a szexualitásra, ami 17 évesen normális, mert nem nehéz odabújni valakihez, csókolózni vele és nézni a naplementét, de az ágyban már más a helyzet. Szerintem ne feküdj le se a pasiddal, se mással, addig, amíg nem érzed úgy. Azt meg elég korai lenne kijelenti, hogy 17 évesen aszexuális vagy, ha 10 év múlva is ezt érzed, akkor gyanús a dolog, szóval fel a fejjel és semmi görcsölés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!