Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Undorodom a külsőmtől egyszerű...

Undorodom a külsőmtől egyszerűen gusztustalannak tartom magam. Más is van hasonlóan ezzel?

Figyelt kérdés

nem a kg-okkal van gond, hanem kifejezetten csúnya vagyok, már-már torz. Plasztikára nincs pénzem, és annyira szégyellem a külsőmet, hogy nem is megyek szívesen emberek közé.

Ti a helyemben mit tennétek?

2014. dec. 28. 01:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Ezt mások is így látják vagy csak te undorodsz magadtól ?

Mert lehet hogy csak a magadhoz való hozzáálláson kéne változtatnod.

Illetve nem ártana egy kép rólad, de gondolom ha emberek közé sem akarsz menni akkor ide főleg nem fogsz kirakni egy képet.

2014. dec. 28. 01:56
 2/10 anonim ***** válasza:
46%

"Más is van hasonlóan ezzel?"

Nem vagy egyedül. Ezzel én is így vagyok.

Én is undorodom a külsődtől.

2014. dec. 28. 04:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Majd kinövöd.
2014. dec. 28. 05:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Tegyél fel fotót és meglátjuk.
2014. dec. 28. 06:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Képet! :D
2014. dec. 28. 09:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értem mit számít egyáltalán a külső, inkább tanulj sokat, érj el sikereket az életben, legyen jó munkád, sok pénzed, jó életed... az ér valamit. A külső annyira lényegtelen dolog. Idővel a legszebb emberek is rondák lesznek.
2014. dec. 28. 11:03
 7/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, a gond az, hogy már nem vagyok gyerek, van végzettségem amiből megélek de átszabatni az arcomat sosem lenne elég.

Képen nem teszek, más is így látja.

# 3/6-os nem hiszem, hogy öreg koromra kinövöm majd.

azért köszi mindenkinek

2014. dec. 28. 12:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Próbálj vidámságot csempészni a mindennapjaidba. Olvass minden nap pár viccet, nézz meg pár vicces videót. A vidám emberekhez mindenki szívesen csatlakozik, még ha a külseje hagy is némi kívánnivalót maga után.
2014. dec. 29. 11:48
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi, de attól ha nevetek még ocsmány maradok
2014. dec. 29. 15:31
 10/10 anonim ***** válasza:

" A vidám emberekhez mindenki szívesen csatlakozik"

Melyik betűt nem ismered ebből?

Mesélek valamit. Több mint 40 éve, hetedikes korunkban új fiú jött az osztályba. Igencsak kihívásokkal küszködött a kinézetével kapcsolatban, de alig egy hónap alatt felfedeztük egymás humorát, és attól fogva mindig együtt lógtunk. Egyikünk se volt egy menő csávó, nem voltak divatos cuccaink, szegény családból származtunk mindketten. Mégis hamarosan azt vettük észre, hogy állandóan 8-10 fős slepp van körülöttünk minden szünetben. Csak azért, mert röhögtünk egyfolytában, és nagyon megértettük egymást.

Mára messze sodort minket egymástól az élet, de még mindig ő a legjobb barátom, és ha nem lennék megrögzött hetero, vagy nőnek születtem volna, csakis őt választanám páromnak.

2014. dec. 30. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!