Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várnátok egy szűz lányra bármilyen erotikus tevékenységgel?
Nem a szexre (behatolás) gondolok elsősorban, hiszen ez ''eltolható'' pettinggel, orális szexxel sok itteni válaszoló szerint.
Akármilyen erotikus érintésen van most a lényeg. Mennyi idő után próbálkoztok egy huszonéves szűznél?
Mennyi idősek vagytok?
(Tudom nincs általános recept, saját tapasztalatok és vélemények érdekelnek)
Ameddig akarja.
Ha elérte valahogy, hogy bele szeressek, akkor azt az embert aki, és az tesz boldoggá hogy vele vagyok, nem pedig a szexuális ingerekért "tartom".
Vagyis nahh. Én egy ilyen beteges perverz vagyok xD nekem egy kapcsolatnál ez a lényeg.
Házasságkötésig a szeretkezéssel.
Az első izgató helyzet már az első csóknál meg van.
Pl. a csókkal?
Ennyi időssel?
Pár napot maximum... ha már egyébként megismerkedtünk és járunk. Ha ez őt zavarná, akkor nyilván beteg a szexualitása, akkor esetleg még egy lehetőséget adnék neki, hogy ezt tisztázzuk.
Ha például megerőszakolták nemrég, akkor megérteném a dolgot, akkor tovább is várnék.
A párom egy évet várt rám, persze ezt úgy, hogy már az elejétől kezdve volt petting.
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!