Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meddig várnátok egy szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várnátok egy szűz lányra bármilyen erotikus tevékenységgel?

Figyelt kérdés

Nem a szexre (behatolás) gondolok elsősorban, hiszen ez ''eltolható'' pettinggel, orális szexxel sok itteni válaszoló szerint.

Akármilyen erotikus érintésen van most a lényeg. Mennyi idő után próbálkoztok egy huszonéves szűznél?

Mennyi idősek vagytok?

(Tudom nincs általános recept, saját tapasztalatok és vélemények érdekelnek)

2018. jún. 28. 22:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%
Annyit várnék amennyit kell. De mondjuk max pár hónapot.
2018. jún. 28. 22:20
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Hát azért úgy ha fél éven belül is csak hitegetne, hogy majd majd, akkor meggondolnám, hogy tovább állok.
2018. jún. 28. 22:26
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ameddig akarja.

Ha elérte valahogy, hogy bele szeressek, akkor azt az embert aki, és az tesz boldoggá hogy vele vagyok, nem pedig a szexuális ingerekért "tartom".

Vagyis nahh. Én egy ilyen beteges perverz vagyok xD nekem egy kapcsolatnál ez a lényeg.

2018. jún. 28. 22:27
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt az embert szeretem aki*
2018. jún. 28. 22:28
 5/16 anonim ***** válasza:
60%

Házasságkötésig a szeretkezéssel.

Az első izgató helyzet már az első csóknál meg van.

2018. jún. 29. 05:44
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
ezt annyi, de annyi dolog befolyásolja!!! (érettség, kor, távolság, ismerettség, randik száma, kémia, vonzalom, szülők, lakás és még sorolhatnám)
2018. jún. 29. 10:59
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

Pl. a csókkal?

Ennyi időssel?

Pár napot maximum... ha már egyébként megismerkedtünk és járunk. Ha ez őt zavarná, akkor nyilván beteg a szexualitása, akkor esetleg még egy lehetőséget adnék neki, hogy ezt tisztázzuk.

Ha például megerőszakolták nemrég, akkor megérteném a dolgot, akkor tovább is várnék.

2018. jún. 29. 12:46
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én fél évet vártam de jóval fiatalabak voltunk 20nál. Szexre két évet.
2018. jún. 29. 14:16
 9/16 anonim ***** válasza:
73%

A párom egy évet várt rám, persze ezt úgy, hogy már az elejétől kezdve volt petting.

L/20

2018. júl. 2. 18:32
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég fura ez a "húzzuk az időt behatolás előtt" gondolat, szűz lányként sokkal meredekebbnek tűnik számomra a szopás, mint maga a szex, szóval én akkor már inkább elveszíteni akarnám viszonylag korán (ha úgy jövök össze valakivel, hogy már eleve ismerem, szeretem és bízom benne, akkor azonnal). Ennek ellenére eléggé megbántódnék, ha kiderülne, hogy van a páromnál egy időlimit, mert ezzel gyakorlatilag feltételhez kötné a kapcsolatunkat, ami szerintem nem fér össze a szerelemmel. Ez amolyan elvi kérdés.
2018. júl. 2. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!