Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy (szűz) lány maszti közben hamar elélvez azt jelenti hogy sex közben is hamar elfog? És mennyire baj fiúk ha csak úgy tud elélvezni egy lány hogy közben a csiklóját is izgatni kell?
Figyelt kérdés
2016. márc. 9. 19:42
1/8 anonim válasza:
nyugi én is csak úgy tudok elélvezni :DD
2/8 anonim válasza:
A nők többségének sokkal könnyebben lesz csikló orgazmusa mint hüvelyi, ezzel szinte mindenki így van.
3/8 anonim válasza:
és úgy nem lehet szexelni, hogy közben a csikló is ingerelve van?
nem kezek által, hanem ágyék érintkezés következtében?
4/8 anonim válasza:
nem.
én maszti közben könnyen tudok orgazmust okozni magamnak de szexnél még a közelébe se tudok érni.. még akkor se ha előtte magamnak csinálom vagy ha közben izgatom magam. semmi nem használ valamiért. sajnos néha úgy érzem fel kéne adjam.
5/8 anonim válasza:
Én azt szeretem ha hamar el megy és minél többször
6/8 anonim válasza:
A kerdesedre valaszolva: ha maszti kozben gyorsan elelvezel akkor az a csiklo orgazmus miatt van, ami a lanyoknal sokkal inkabb okoz kielegulest mint a huvely ingerlese. Persze ha nagyon jo a szex es elegge erzekeny vagy ugy is sikerulhet. Lovaglo pozban te magad konnyen tudod izvatni a csiklodat es ugy szex kozben is el fogsz tudni elvezni. Szoval nyugodj meg, ha jol csinalod a szex mindenkepp kielegulest fog okozni. :) Plane ha kelloen megalapozzatok elojatekkal.
7/8 anonim válasza:
En is csak csikloorgazmussal tudok elelvezni, nyugi.:D
Majd jon valaki aki huvelyileg is eljuttat a csúcsig..:)
17/l (szűz)
8/8 Péter69 válasza:
Ez a legtöbb nőnél így van nincs is ezzel semmi baj , szeretek a nyelvemmel ott kalandozni, nekem is jó érzés és az is jó érzés hogy másnak okozok élvezetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!