Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ribis, ha 0-24ben azon jár az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ribis, ha 0-24ben azon jár az eszem, hogy milyen lehet a szex és kivánom?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdődött. Ha meglátok egy jó pasit rögtön elképzelem milyen lenne vele. Viszont az is ott van bennem,hogy sokan mondják csak kapcsolatban veszitsem el. Tényleg a legtöbb ember szerint ribi az,aki kiéhezett és vágyik a szexre akkor is,ha nem szerelmes?

2016. febr. 27. 14:10
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
a ribi számomra mást jelent. én az ilyen embert nem tekinteném ribinek. másfelől viszont állítólag tényleg jobb, ha kapcsolatban szerzed az első élményeket.
2016. febr. 27. 14:14
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem egyáltalán nem ribis, természetes, hogy az ember vágyik a szexre, szóval nincs semmi baj. :)
2016. febr. 27. 14:22
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
En meg ilyen novel nem hogy nem talalkoztam,de ilyesmirol meg csak nem is hallottam!
2016. febr. 27. 14:57
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

ez lehet a kielégületlenségtől, vagy túl sokat jár az agyad a szexen

és igen, kapcsolatban ajánlatos elveszíteni, mikor már van érzelmi alapja a dolognak, nem kell sietni

N

2016. febr. 27. 15:09
 5/7 anonim ***** válasza:
39%

ma 17:23

lődd már le magad kangörcs

2016. febr. 27. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól nem leszel ribi hogy vágysz a szexre :D A korodat viszont nem tudom, de gondolom már nem vagy kislány :) Én is azt ajánlom, hogy kapcsolatban veszítsd el, ne add oda akárkinek a szüzességed :) 19f
2016. febr. 29. 21:47
 7/7 Péter69 ***** válasza:
Nem vagyunk egyformák kinek forróbb a vérmérséklete kinek kevésbé.En is sokat fantazialok 😁Ez így van jól most marcsak olyat pasit kell talalnod aki bírja az iramot veled.Ha meg nem tud mindennap teljesíteni akár többször is akkor fogadja el hogy fogsz mellette masztizni.Ez így van rendben.Szep napot kislány!
2017. júl. 28. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!