Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kívánom a szexet?
Jelenleg nincs párom de nagy kívánom a szexet ha arra gondolok hogy nálam idősebb férfival vagyok teljesen kész vagyok😜Lehet most lenéztek de szerintem nálam idősebb férfi jobb, vonzóbb gondolat hogy jobb lehet az ágyban mint a mostani korosztályom.Lányok ti is így vagytok vele?
Hogy tudnék segíteni magamon?
18/L
Nem hinném hogy a kérdés valódi kérdés. Inkább szexkeresés.
Az a baj, ha valaki csak úgy felajánlja magát neked, gondolhatod hogy a való életben mennyire nem kelendő. miért is? VAlószínűleg nem véletlenül.
Én nem kínálom fel magam. jó vagyok az ágyban az igaz. Kb 20 éves korom óta a felső kategóriába tartozom a teljesítményemmel.
De nem a korom miatt volt akkor sem, és most sem. Hanem mert oda figyelek a partnereimre, hogy jó legyen nekik.Persze ezt nálad biztos hogy nem a teljesítmény vágya, hanem valami egész más diktálja. Részemről inkább maradnék a 30 körüli nőknél...
Én is jobban kívánom az idősebb pasikat. De nem a 40-es korosztályt. Olyan 28 évesig mennék el max. De amúgy attól, hogy idősebb nem biztos hogy jobb. Voltam olyan 17 évessel, aki nagyon jó volt, de voltam 22évessel, aki rettentő rossz :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!