Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nagyon kívánom a szexet?
25 éves lány vagyok. És fél éve vége lett a kapcsolatomnak. Azóta nem szexeltem, de már nagyon hiányzik. Neten szeretnék ismerkedni,de egyszerűen félek az illetővel találkozni ,bepánikolok,hogy valami gyilkos vagy emberrabló vagy ilyesmi. Élőbe szintén ez a helyzet,aki tettszik foglalt vagy nem merem megszólítani.
Mégis mit csináljak?
Ha neten ismerkedek van valami tanácsotok ,hogy találkozás vagy mire figyeljek?
Köszi a válaszokat!
Helló
pont ugyanebbe vagyok én is férfiként.
Én szívesen beszélgetek veled, ha akarod, nem kell küldeni képet meg semmit, ha szimpi vagyok neked akkor meg tudjuk folytatni máshol
Kérsz egyet? :) Van itthon 3 is :)
írj privit
írtam privátot
Amúgy meg lehet a netes is rendes srácokat találni
Facebookon vegyétek fel egymást ismerősnek. Bulikban is ezt szokás már megbeszélni telefonszámcsere helyett, vagy ott rögtön bejelölitek egymást.
Ha Facebook profilja alapján szimpatikus, nem rejtőzködik, jól néz ki, normálisak a képei, bejegyzései, ismerősei (nézd meg közeli családtagjait), normálisnak tűnő csajok is kommentelték egy-két képét, bejegyzését, akkor adj neki esélyt a személyes találkozásra, kávézóban vagy cukrászdában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!