Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nagyon kívánom a szexet?
Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok. És fél éve vége lett a kapcsolatomnak. Azóta nem szexeltem, de már nagyon hiányzik. Neten szeretnék ismerkedni,de egyszerűen félek az illetővel találkozni ,bepánikolok,hogy valami gyilkos vagy emberrabló vagy ilyesmi. Élőbe szintén ez a helyzet,aki tettszik foglalt vagy nem merem megszólítani.
Mégis mit csináljak?
Ha neten ismerkedek van valami tanácsotok ,hogy találkozás vagy mire figyeljek?
#20 Eddig csak ezt sikerült bebizonyítanod, hogy minősíthetetlen stílusban szépen be tudsz szólni másnak. Ettől még lehetsz ugyanolyan suta, mint a többiek errefelé.
2015. nov. 17. 20:01
23/30 anonim válasza:
Te meg általánosítasz! Ez most jobb, mint az én kicsit nyers stílusom? Hát nem. És nem elég, hogy minden nőre kiterjesztetted ezt az egetrengetően nagy hülyeségedet, de még be is szóltál a kérdezőnek, aki amúgy jogosan bizalmatlan és óvatos.
2015. nov. 17. 20:06
24/30 anonim válasza:
#23 Nem, nem minden nőt minősítettem, olvass nyugodtan vissza. Tudom, hogy vannak nagyon értelmes és intelligens nők is, de itt ahogy észrevettem nem ez a jellemző. Egy nőtől alapból több intelligenciát és tájékozottságot/talpraesettséget várna el az ember, mint egy férfitól, mert általánosságban jellemzőbb is rájuk. Ezzel a dölyfös, mindent magadra értő, feminista, már-már nősoviniszta stílusoddal meg amúgy sem hiszem, hogy jól kijönnénk.
2015. nov. 17. 20:14
25/30 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagyok feminista, vagy nősoviniszta. Csak nem bírom, ha így beszélnek a nőkről. Mert ha neked is vaginád lenne, nem néznéd ennyibe a kérdezőt.
Egyébként tuti nem jönnénk ki. A nőknek talpraesettebbnek kellene lennüik, de a pasikba meg több megértés és kedvesség kellene. :)
2015. nov. 17. 20:20
26/30 anonim válasza:
Nem kollektíven minden nőről alkottam véleményt, az meg nonszensz, hogy valakit nem lehet butának tartani csak mert nő, holnap mi lesz, nem rúghatom ki az alkalmazottam, aki rosszul végzi a munkáját csak mert nő? Vicc!
2015. nov. 17. 20:23
27/30 anonim válasza:
Oké. Megértelek. Tényleg. Bocs, hogy lebunkóztalak. :) Csak ne kapd fel a vizet, mert a szívedre mehet. :D
2015. nov. 17. 20:26
28/30 anonim válasza:
Legalább feldobtuk néhány ember estéjét, akik pont az ilyen viták miatt járnak fel az oldalra. :)
2015. nov. 17. 20:30
29/30 anonim válasza:
ezt a terroros hülyeség odabasz xdd..hidd el nincs terror támadás magyarhonba ..ezt az országot még a pénz is elkerüli :D...nah am meg ha félsz pasizni van szexbolt vegyél magadnak egy 8 ágú dildót vagy vibrit és elleszel azzal aztán majd ha bátrabb leszel pasizz be :D
2015. nov. 17. 22:01
30/30 anonim válasza:
Ismerkedj bátran, de vigyázz, az internet veszélyes hely! Itt bárki kiadhatja magát akárkinek! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!