Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem kívánom a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kívánom a szexet?

Figyelt kérdés

A barátommal 6 éve együtt vagyunk, az első 2 évben naponta többször is szexeltünk, de mostanában már jó ha havonta egyszer összejön, mert nem kívánom, hiába puszil, simogat, csókol... Nem tudok benedvesedni és emiatt fájni szokott és már csak ez a rossz élmény van meg bennem. Ha masztizok még akkor sem szoktam nedves lenni, csak nagyon minimálisan. Próbáltunk már síkosítót is használni, de konkrétan az egész tubussal elhasználtuk már az első 5 percben.

Tablettát szedek, kezdetektől fogva ugyan azt a fajtát, mert ezt írta fel a nőgyógyász. Lehet ez a baj, hogy váltanom kellene? Nőgyógyászhoz már kértem időpontot, de érdekelne a ti véleményetek is, volt-e már valaki ugyan így és mi segített?

25/N

2015. okt. 28. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a gyogyszer okozhatja a libido csokkenest. Mas pasikat kivansz?

En felirattam a gyogyszert es ket hinsp utan par evvel ezelott cserelnem kellett. Hisztis voltam es nem nedvesedtem. Aztan felirt a doki masik gyogyszert azota minden a regi :) mint a nyulak es 6 eve vagyunk egyutt ;)

2015. okt. 28. 12:42
 2/4 anonim ***** válasza:
A tabletta okozhat libidócsökkenést, és nedvesedési problémákat is.
2015. okt. 28. 14:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Mint a nyulak??? :))
2015. okt. 28. 15:11
 4/4 anonim válasza:
Elhagytam a tablettát, mert a hatására iszonyodtam a páromtól. Ha bele akart csókolni a nyakamba (a dekoltázsom a titkos erogén zónám), úgy eltoltam magamtól, mint ha egy részeg vén fószer akarna a nyálas képével leteperni. Azóta minden jobb.
2015. okt. 30. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!