Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha kívánom és szívesen kipróbálnám a szexet tini fiúkkal?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és eddig csak idősebb és tapasztalt partnereim voltak. Valamiért nagyon vonz a gondolat, hogy kipróbáljam milyen lehet 15-17 közötti fiúval a szex. Ez nagyon furcsa?2015. okt. 9. 14:37
1/8 anonim válasza:
inkább kíváncsinak mondanálak mint furcsának...
22F
2/8 anonim válasza:
Nem mindegy,hogy 15 vagy 17,de szerintem nem gáz.Csak dugni szeretnél velük?
3/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz.
+/-5 év korodbelinek számít már.
Ha van kivel, tedd meg bátran.
De kár, hogy nem vagyok 15 éves GYIK olvasó... :(
4/8 anonim válasza:
Felhívnám a figyelmedet a kérdés kiírójára
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
5/8 anonim válasza:
Mit szólnál egy idősebb,de szűz pasihoz?A tapasztalatlansághoz nem kell feltétlenül fiatalnak lenni.
6/8 PearlDiver válasza:
Ez önmagában nem, az lenne a gáz ha találnál egyet akit kihasználnál. Fura mód a srácoknak is vannak érzéseik, még ha sokan úgy is gondolják, ezeket el kell nyomni, és minél több lányt megfektetni.
Szóval ha találsz egy érzelmileg érett, felelősen gondolkodó fiatal srácot, és bejöttök egyámsnak, akkor hajrá. De ne görcsölj rá túlzottan szerintem.
7/8 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi gáz benne. Igenis izgalmas tud lenni egy kicsit fiatalabb sráccal. :) Pláne most, mert később ez a 2-4 év már nem fog sokat jelenteni, most viszont még elég jelentős a különbség, mivel a srác középsulis, te meg már, gondolom, végeztél, esetleg főiskolára, egyetemre jársz. ;) A másik meg, hogy a fiatal fiúk közül sokakat ugyanígy izgat, ha egy idősebb, tapasztaltabb lánynak csinálhatják... ;)
8/8 anonim válasza:
Megengeded hogy megkérdezzem: hány privit kaptál? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!