Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha 22 éves férfiként tini lányokról fantáziálok?
Figyelt kérdés
Sokkal szexibbnek tartok egy tinit, mint egy korombeli nőt.
Meg alapból is nyitottabbak, kedvesebbek, és van amelyik még érettebb is. :)
2015. szept. 30. 19:30
1/14 anonim válasza:
Én 40+-ként is! Várom a jelentkezőket!
2/14 anonim válasza:
szerintem nincs olyan férfi a földön aki nem kúrna meg egy jól kifejlett 18éves csajszit :D
4/14 anonim válasza:
én is beállok a sorba :) ki az aki nem sexuálna meg egy sexy 15 éves csajt?! :)
5/14 A kérdező kommentje:
Én 16 éves lányokra gondolok.
2015. szept. 30. 19:43
6/14 anonim válasza:
Azért még a 15 is, meg pár 14 éves..akik úgy néznek ki, amúgy gondolni mindenki gondol rá, de más dolog gondolni, és más megtenni.
8/14 anonim válasza:
Valljuk be, itt mindenki megkúrná a 10 éves lányokat is
9/14 anonim válasza:
Hát még eléggé abban a korban vagy, így elég természetes, hogy a fiatalsághoz vonzódsz. Bár szerintem leginkább csak egy képhez, ami a fejedben él "róluk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!