Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mikor volt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mikor volt az első alkalom mikor vegig óvszer nelkul szexeltetek? (es beled is elveztek)

Figyelt kérdés

Hany évesen?

Es hogyan vedekeztetek?

2015. szept. 7. 10:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Amikor az első barátommal egy hónappal a szüzességem elvesztése után szedni kezdtem a gyógyszert és utána hatni is kezdett.

Tartós kapcsolatban nekem csak gyógyszer. Nagyon szeretem a "csupasz" szexet és ha csak úgy, természetes módon bármikor csinálhatjuk, akármilyen végkimenetellel.

Ha egy fiúval eltelik 1-2 hónap, onnantól már esélyesen komoly a kapcsolatunk és akkor el is kezdtek gyógyszert szedni.

Az első kb. 18 éves koromban volt.

21/L

2015. szept. 7. 10:18
 2/12 A kérdező kommentje:
Számodra nem volt fura vagy kellemetlen élmény?
2015. szept. 7. 10:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
21 vagyok, nagyjabol 1 hete tortent elsonek, hogy el is ment bennem. Egy honapja szedek gyogyszert. Elotte volt egy hosszu, 5 eves kapcsolatom, addig csak gumival ment. Oszinten szolva engem egy kicsit megviselt, nagyobb "trauma" volt ez szamomra, mint a szuzessegem elvesztese. :D De sokkal jobb igy szexelni, ez teny. :)
2015. szept. 7. 10:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Miert volt nagyobb trauma?
2015. szept. 7. 10:25
 5/12 anonim ***** válasza:
30%
olyan édesek vagytok lányok komolyan :)))
2015. szept. 7. 10:26
 6/12 anonim ***** válasza:
42%
ahogy elmesélitek hogy élveznek belétek én meg egyedül ülök az irodámban a fene essen bele :)))
2015. szept. 7. 10:26
 7/12 anonim ***** válasza:
54%
Annyiszor vettem már óvszert. Mindig legyen hogy vigyázzak ha egy lánnyal leszek. Már szeretném kipróbálni. De hát még lány nem akart velem lenni 29/F
2015. szept. 7. 10:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem tudnam elmagyarazni, miert, talan az, hogy sosem akartam gyogyszert szedni, feltem tole, es mindig ugy kepzeltem, hogy majd ha gyereket akarok, akkor mennek el bennem elsonek. Butacskan hangozhat ez, de na. :D Ezert volt ez nagyobb, en igy eltem meg, de ez nagyban szemelyisegfuggo is. :)
2015. szept. 7. 10:52
 9/12 anonim ***** válasza:

20 éves voltam, akkor már összeköltöztem a párommal, kipróbáltam a tabit, másmilyen volt, de nincs túl nagy különbség. Igaz extra vékony gumit használtunk amúgy :D

Fura volt, hogy utána jött ki :D:D

2015. szept. 7. 11:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

En 17 évesen kezdtem el szedni es a barátom a második hónap végen a barátom belem élvezett ekkor mar 1,5 voltunk együtt :) elején fura volt h sokáig folyik de megszoktam :)

18 L

2015. szept. 7. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!