Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy szükségem lenne a véleményetekre, illetve segitségetekre. Lehetséges, hogy terhes vagyok?
Valószínűleg nem vagy terhes.
De ha tényleg a megfelelő személyt találtad meg, akkor nyilván súlyos probléma, de nem tragédia, ha mégis terhes lennél... 44 éves vagyok, és nagyon sok olyan nőt ismerek, aki 20 éves kora körül teherbe esett, és kétségbe voltak esve, hogy tönkretették az életüket. Most ők a legboldogabb szülők, huszonéves nagy gyerekükkel boldogok, és sokkal sikeresebbek, mint mások, mert 24-25 éves korukra már túl voltak a kisgyerek nevelésén, mehettek egyetemre, és építhették a karrierjüket.
Nem valószínű, hogy teherbe estél így. A megszakításos védekezésnek az igazi veszélye az, hogy nem kellő időben veszik ki. Sokszor azt gondolja a férfi, hogy időben kihúzta, közben már előbb jött az első adag, mint ahogy maga az orgazmus érzése.
Ha közelében sem volt, nem valószínű. Nyilván nem zárható ki azért.
Ha jól értem nem élvezett beléd a párod,mikor elszakadt az óvszer.
Van némi esély, de ha július 6-án történt,akkor tesztet csinálni még nem érdemes július 27-éig. Szóval 2 hét múlva tesztelj,még akkor is, ha jelentkezik vérzésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!