Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fejezzem ki a báratomnak szeretkezés közben hogy élvezem, vágyom rá, kívánom és hogy nagyon-nagyon szeretem őt?
A barátommal nagyon szeretjük egymás. Az én szerelmem nagyon romantikus férfi.
Azt mondta: Őt az fogja boldoggá tenni, ha látja rajtam hogy élvezem és szeretem öt. Ő csak azt akarja, hogy nekem legyen gyönyörű a szeretkezés.
Mondjad, mutasd, éreztesd.
Nem is tudom, miért kell ezt kérdezni? :)
Ne mi mondjuk meg mit csinálj. Ahogy érzed. Ennek magától kéne jönnie, nem mások tanácsára hivatkozni és azt csinálni.
Anyád vagyok!
Ha megtudom hogy lefeküdtél ezzel a fiúcskával, a farkát levágom, a kispunádat pedig bevarrom! :-)
Várj!
Majd!
Korai még!
Te most hiába írod le mennyi idősek vagytok. Felnőtt emberként már ösztönösen kéne jönni az ilyen dolgoknak. :) Ha szereted azt meg éreznie kellene.
Gondolom nem csak fekszel, mint egy fadarab és a plafont, falat bámulod. Szomorú hogy tanítani kell ilyesmiket.
Azért sem írom le, milyen és mit csinál egy nő, aki szereti a párját, és élvezi a szeretkezést vele.
Természetes dolognak kéne ennek lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!