Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állítsam le magam, ha szinte egész nap nagyon erotikus és izgató gondolatok cikáznak a fejemben? L
Figyelt kérdés
2015. aug. 28. 11:31
1/17 anonim válasza:
maszti, szex, hipnózis, zombi apokalipszis, vagy csak foglald le magad olyannal ami leköt...
22F
2/17 anonim válasza:
Gondolom, hogy épp a serdülőkor valamelyik szakaszában jársz. Amennyiben jól gondolom, akkor tudnod kell, hogy ez normális. A legtöbb ember így van ezzel ebben a korban. Majd lenyugszol egyszer, de akaratosan szerintem nem kéne (és nem is nagyon lehet) leállítani magad.
Amúgy hány éves vagy?
3/17 A kérdező kommentje:
Masztizni sajnos most nem tudok.. amugy azt csinalnam. :)
Köszi az eddigi válaszokat! Ment a zöld kéz;)
2015. aug. 28. 11:38
4/17 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok. Jol gondolod a többit:)
2015. aug. 28. 11:39
5/17 anonim válasza:
Miért nem tudsz? Olyan helyen vagy? Gondolkozz akkor az élet nagy dolgain, tervezd a jövőd stb. Ahelyett, hogy olyanokon filózol, ami semmire se jó az adott helyzetben.
6/17 anonim válasza:
Én szívesen elolvasnám azokat a gondolatokat. :)
7/17 anonim válasza:
Miért ne tudnál masztizni? Csak keresel egy wc-t, és magadra zárod az ajtót. Ez a legjobb ellenszer.
8/17 anonim válasza:
Figyelem elterelés. Én olyankor totál szex semleges dolgokon szoktam gondolkodni. :D
De itt majd úgyis záporozni fognak a kihagyhatatlannál kihagyhatatlanabb ajánlatok a probléma megoldására! :D
26/F
9/17 anonim válasza:
Hogyhogy nem tudsz? Hidd el, megoldható!
10/17 anonim válasza:
Van egy pár erotikus írásom...:D Csak kár, hogy nem nő vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!