Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek ha undorodom a már nem szűz lányoktól?
Annyit pontosítanék, hogy ha tudnám, hogy nem jártak benne elég lenne. De ha tudomásomra jut akkor egyszerűen undor fog el és onnantól kezdve nem tudok úgy rá nézni mint előtte.
Elképzelem ahogyan megdugták és azt, hogy pénisz járt a szájában amivel megcsókolna. Ez egyszerűen egy beidegződés nálam.
Én értek hozzá, és nem lehet rajta segíteni. Kb 300 hsz után teljesen reménytelen, mert nem hajlandó elmenni.
Csak akkor tudsz rajta segíteni, ha elrabolod, betuszkolod egy fekete furgonba és elviszed a nyíregyi pszichiáterhez.
A gyk kérdések csak kiabálások egy kút mélyéről. Illetve legalább dumál vele valaki. Változtatni nem fog magán.
Ja mert tudom hogy nem vagy reménytelen. Eskü még sörözni is elmennék veled.
Sőt januárban azt mondtam felviszlek Bp-re kocsival, elmegyünk ide-oda, múzeumokba, gyúrósboltba, John Deer trakikat nézni, este meg vadászni kicsit az éjszakába.
Lehet reggel fél vesével ébrednék, vagy eladsz szexrabszolgának... de legalább elmondhatom: "Elvittem Balázst bulizni!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!