Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek ha undorodom a már nem szűz lányoktól?
Annyit pontosítanék, hogy ha tudnám, hogy nem jártak benne elég lenne. De ha tudomásomra jut akkor egyszerűen undor fog el és onnantól kezdve nem tudok úgy rá nézni mint előtte.
Elképzelem ahogyan megdugták és azt, hogy pénisz járt a szájában amivel megcsókolna. Ez egyszerűen egy beidegződés nálam.
Igen Balázs vagyok. Bár nem tudom, hogy Én vagyok-e akire gondolsz.
Soha nem fogtam lány kezét, nem csókolóztam, nem pusziltam meg őket és nem is ismerkedtem velük.
Te vagy a Szabolcspuncadi kuglófember?
Aki gyúr, és a vonaton menekült a lány elől?
Akkor hazudsz mint a vízfolyás.
Vagy nem te vagy a mi Balázsunk. Vagy hazudsz... múltkor leírtad, hogy amióta meleg van, rövidszoknyában járnak a lányok, erekciód van.
Vagy hazudsz, vagy hazudsz.
Akkor félreismertelek, és jóval több kérdést raktál már fel mint gondoltam :D
Neked nagyon sürgősen kéne szakember, de ezt leírtuk már annyiszor a 8484736226 válaszos kérdésnél, kár hogy törölték.
Kérdező?
Gondolom
Te nem vagy Szűz
Mit szolnál ha a csaj meg azért undorodna meg tőled mert elképzeli hogy egy másik lucskos punci ugrált rajtad?!
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!