Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitévő legyek ha undorodom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek ha undorodom a már nem szűz lányoktól?

Figyelt kérdés

Annyit pontosítanék, hogy ha tudnám, hogy nem jártak benne elég lenne. De ha tudomásomra jut akkor egyszerűen undor fog el és onnantól kezdve nem tudok úgy rá nézni mint előtte.

Elképzelem ahogyan megdugták és azt, hogy pénisz járt a szájában amivel megcsókolna. Ez egyszerűen egy beidegződés nálam.

2018. júl. 1. 16:15
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:

Igen Balázs vagyok. Bár nem tudom, hogy Én vagyok-e akire gondolsz.

Soha nem fogtam lány kezét, nem csókolóztam, nem pusziltam meg őket és nem is ismerkedtem velük.

2018. júl. 1. 16:52
 22/55 anonim ***** válasza:
100%
Azt tegyél, amit akarsz. Mert nekünk édes mindegy, hogy lesz-e valaha csajod/barátnőd/párod/feleséged. Aki hülye, az vállalja a következményeit. Ha meg változtatni akarsz a hülyeségeden, akkor hajrá! Azt csak magad tudod megtenni.
2018. júl. 1. 16:57
 23/55 anonim ***** válasza:
91%

Te vagy a Szabolcspuncadi kuglófember?

Aki gyúr, és a vonaton menekült a lány elől?

2018. júl. 1. 17:14
 24/55 A kérdező kommentje:
Igen Én vagyok.
2018. júl. 1. 17:15
 25/55 anonim ***** válasza:
100%

Akkor hazudsz mint a vízfolyás.

Vagy nem te vagy a mi Balázsunk. Vagy hazudsz... múltkor leírtad, hogy amióta meleg van, rövidszoknyában járnak a lányok, erekciód van.

Vagy hazudsz, vagy hazudsz.

2018. júl. 1. 17:20
 26/55 A kérdező kommentje:
Én vagyok a Szabolcsi Balázs. Igen néha tényleg merevedésem van tőlük. Néha. De az is ritkán mivel nem működik a péniszem sem.
2018. júl. 1. 17:22
 27/55 anonim ***** válasza:
100%

Akkor félreismertelek, és jóval több kérdést raktál már fel mint gondoltam :D

Neked nagyon sürgősen kéne szakember, de ezt leírtuk már annyiszor a 8484736226 válaszos kérdésnél, kár hogy törölték.

2018. júl. 1. 17:41
 28/55 A kérdező kommentje:
Én is sajnálom, hogy törölték. Írtam is nekik emailt de válasz nem jött meg rá.
2018. júl. 1. 17:47
 29/55 anonim ***** válasza:
79%
Lassan már az Apácák se szüzek mert őket. Meg a pap ápolja
2018. júl. 1. 18:02
 30/55 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező?

Gondolom

Te nem vagy Szűz

Mit szolnál ha a csaj meg azért undorodna meg tőled mert elképzeli hogy egy másik lucskos punci ugrált rajtad?!

24N

2018. júl. 1. 18:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!