Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti mennyire tartjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti mennyire tartjátok fontosnak, hogy a nő élvezzen el előbb?

Figyelt kérdés
Előbb juttassátok el a párotokat a csúcsra és utána jöhettek ti,vagy ez nálatok hogy megy?
2018. jún. 14. 22:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

ez teljes mértékben így van.Viszont ahhoz,hogy én olyan luxusban fürdőztessek egy férfit,hogy a puncimban élvezkedhessen,ahhoz egyrészt kell egy férfi mérethez méltó farok,legyen sokáig kemény és úgy dugjon,hogy ne kelljen rinyálnom,hogy mennyire béna.Ha ezeket teljesíti,akkor nekem pofa be és úgy dug,ahogy akar.

Ellenkező esetben maximum az almás pitébe dughatja.

Bármennyire is dom egy férfi, az igazi dom mindig a nő marad.Ez az igazi szopás.

2018. jún. 15. 12:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor én kellenék neked! 6. 9. voltam. Privi? Képcsere?
2018. jún. 15. 12:49
 13/15 anonim ***** válasza:

"ne kelljen rinyálnom,hogy mennyire béna".

Ki kell hozni a férfiból a maxot, a rinyálással csak az ellenkezőjét éred el. Engem nagyon irritálna, ha rajtam lenne egy megfelelési kényszer, mert ha nem csinálok mindent patentül, akkor rögtön jön a rinya. Kösz nem. A szex nem egy feladat, amit maximálisan jól kell teljesíteni, mert így csak elveszti a lényegét. Szerencsére az eddigi kapcsolataimban az élvezetről szólt a dolog és nem a megfelelési kényszerről.

2018. jún. 15. 12:59
 14/15 A kérdező kommentje:

Drága...én a "dom" férfinak válaszoltam,az ő szemszögéből kiindulva,nem pedig a nálam jelen levő, általános helyzetre utalva.

De intellektust nem várok ezen az oldalon,úgyhogy nem lepődtem meg,hogy van,aki félreértelmezi.

Ha az IQ-n múlna, tízből kilenc férfi anélkül halna meg,hogy punci közelébe került volna.A nők nagyon lágyszívűek.

Köszönöm a válaszokat.

2018. jún. 15. 13:48
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Magas lóról beszélsz "drága". Igazán szuper intellektuális személyiség lehetsz, ha így lesajnálod szinte az összes férfit. Mindegy, még így is van elég vállalkozó szellemű figura itt, a fas.zlohasztó hozzáállásod ellenére, szóval talán összejön valamelyikkel valami és nem talán leszel ilyen frusztrált ...egy darabig.
2018. jún. 15. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!