Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyire tartjátok fontosnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tartjátok fontosnak a coming out-ot a munkahelyen/tágabb ismerősi körökben?

Figyelt kérdés
Szükséges elmondani? vagy nem tartozik rájuk? egyszerűbb hazudni ha olyat kérdeznek például ha előjön a szerelem téma,hogy van-e barátotok,vagy,hogy milyen pasik jönnek be,mit mondtok?

2018. febr. 2. 20:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én aszexuális vagyok, azért nem mondom el mert nem túl megértőek a tanulótársaim ("Miééért?" "Bemutatlak XY-nak, mindjárt más véleményen leszel" "Szűzlányként akarsz megöregedni???")

Plusz nem is "tiszta" ace vagyok (ugye az nem egy konkrét fogalom, hanem egy skála), előfordulhat hogy bejön nekem egy srác, ami még dobna egy lapátot a "csak kitaláltad, nyugoggyále" reakciókhoz.

Ha "csak" meleg/bi lennék, akkor lehet én lennék a legnyíltabban felvállaló egyén a társaságból :)

Bár nálunk nem nagyon téma hogy "nekem a kékszeműek jönnek be, szőkék hanyagoljanak, neked van már pasid?" szóval még nem nagyon kerültem kellemetlen helyzetbe. Egyszer ajánlották fel, hogy bemutatnak majd valakinek, hogy "végre nekem is legyen pasim", ráhagytam, azóta se lett semmi :D

Ha leszbikus lennék, akkor vagy felvállalnám, vagy diszkréten kerülném az ilyen kérdéseket:

- Van barátod?

- Nincs, és jelenleg nem is keresek kapcsolatot.

A többi az én privát dolgom, hogy miért nem, nem hinném hogy sokat feszegetnék a kérdést, ha vennék a lapot hogy nem szeretnéd megosztani.

2018. febr. 2. 20:51
 2/13 anonim ***** válasza:
64%
Munkahelyen én pont lesz@rom, hogy kinek milyen a szexuális orientációja, meg kivel szexel. Ott dolgozni kell
2018. febr. 2. 21:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi szükség munkahelyen coming outolni. Ha rákérdeznek, akkor ha szeretnéd elmondod, ha nem akkor mondd azt, hogy a magánéleted nem tartozik rájuk.
2018. febr. 2. 21:44
 4/13 anonim ***** válasza:
75%

itt kezdődnek a gondok.

és akkor csak 1 kérdésem szokott lenni: a heteró embereknek is ez annyira a magánéletük, h bizony kőkeményen titkolják az asszonyt? remélem igen ... különben elég hülyeség, amiket beszélnek-

Egyébként nem kell külön comingoutolni, egyszerűen ha szóba kerül, megmondod h neked egy csávód van és nem csajod, ennyi. max 2 napig lesz slágertéma.

2018. febr. 2. 21:52
 5/13 anonim ***** válasza:

En olyan helyen dolgozok, ahol folyamatosan emberek kozott vagyok es egyszeruen olyan temak is szoba jonnek, amikre nem lehet mindig kikerulo valaszt adni.

En felvallaltam, de csak mert nem en vagyok az egyeduli meleg a munkahelyen, igy nem szokatlan szamukra a dolog es legalabb nem kell feszengenem meg koritenem egy-egy valaszadasnal.

2018. febr. 2. 21:53
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség, hogy ''ott dolgozni kell''. Ha belegondolsz, majdnem több időt vagy velük mint a családoddal.. sőt, ha 8 órában dolgozol, 2 órát ha utazol, akkor 6 órát vagy velük, 8-at alszol.. Szerintem a munkahelyen igyekezni kell mindenkivel jóban lenni.
2018. febr. 2. 22:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mondjuk dolgoznak annyira intelligens emberek, hogy aki nem vevő rá, annak nem vájkálnak a magánéletében.

A "mi van a pasikkal" meg "mikor pasizol be" kérdést rövidre zárom egy "majd"dal és is 99%-ban vége a vallatásnak, a maradék egy százalékban meg bólogatok a hülyeségükre és elég hamar meg is unják.

Alapvetően szerintem senkinek semmi köze a kollégája magánéletéhez, pláne nem a szexualitásához meg a szerelmi életéhez. Akivel kicsit bizalmibb a viszony, pár apróbb magánéleti dolgot szívesen megosztok, de ennyi. Azt is tudom sajnos, hogy nem egy kollégám, akivel amúgy jó viszonyt ápolok, némileg homofób, nem szeretném ezt a fajta konfliktust felvállalni.

Egyikük tudja csak, mi a helyzet nálam, de benne megbízom maximálisan ilyen téren. Ennyi nekem bőven elég.

2018. febr. 2. 23:24
 8/13 anonim ***** válasza:
Nálunk kb senkiről sem tudom, hogy van e valakije vagy sem. Ha nem házas vagy jegyes, akkor egyedül él, de lehet van valakije... ki tudja? Nem napi éma ez, senkire sem tartozik. A párommal mindketten itt dolgozunk, tartjuk a szokványos távolságot, csak a közeli barátaink, azaz 2-3 ember tudja, hogy egy pár vagyunk, a többiek, akikkel beszélgetünk úgy tudják, hogy jóban vagyunk és kész, mindkettőnknek van saját élete. Szerinem ez nem tartozik senkire és senki sem úgy mutatkozik be, hogy ez meg az vagyok. Persze ha valami nagyon nyílt ember és nem bírja, előfordul, hogy odaáll ezzel.
2018. febr. 3. 08:58
 9/13 anonim ***** válasza:
hazudni rosszabb, ennyi. úgyis kiderül. de most mi a frászt tartasz tőle?
2018. febr. 3. 09:55
 10/13 anonim ***** válasza:
7%

az izgalmas ... ées eddig milyen terápiákat próbáltál már, amelyek ennyire nem működtek?

2018. febr. 3. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!