Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, férfiak! Ti hogyan szeretetiek az anális szexet? Pl. Előtte ti fontosnak tartjátok a beöntést? Milyen pózban élvezitek a legjobban? . Stb.
Soha nem öntök be semmit.
Finoman kimosom, bébitusolóval, ami olajos egy kicsit és nem szárítja ki.
Főleg a nyalás miatt, a páromnak még soha nem lett xaros a farka.
Kutyapóz adja a legnagyobb élvezetet nekem, ezen kívül lovaglás, és misszionárius azért jó mert a párom sokkal magasabb, férfiasabb valamivel mint én és jó érezni ahogy mozog rajtam meg az arcát nézni :)))
Ne csinálj beöntést, mert ha nem vagy szakképzett, óriási bajt csinálhatsz a beleddel!!!!!
Inkább szex előtt próbál meg 6 órával nagyon keveset enni, sok vizet igyál és kakil a randi előtt...fontos, hogy tisztítsd meg aktus előtt, mert rengeteg sok baci van azon a helyen! Az olaj jó!
Én csak aktív vagyok, de a párom mindig ezt csinálja...bár mi nagyon ritkán alkalmazunk análist,mert gondolunk a test adottságaira is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!