Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim szőrtelenítés?
Sziasztok! :) Párommal egy ideje felmerült, hogy kipróbálnánk, milyen lenne teljesen szőrtelen intim részekkel kipróbálni ezt-azt. :) Nos, ebben a fenék szőrtelenítése okoz nálam gondot, mert nem tudom, hogyan kellene, hogyan lenne a legegyszerűbb. Ara lennék kíváncsi, hogy ki hogyan szokta csinálni a fenék szőrtelenítését? Esetleg valamilyen tipp, ötlet, hogy hogyan lehetne nekiállni a legkönnyebben? Köszike előre is a válaszokat! :)
25/F
Szia
Kozmetikus általában vállal ilyen gyantazast
De nem lesz kellemes 😀
Az eredmény viszont teljesen megéri
18/f
Fenék körül borotva, 2-3 naponta, leguggolsz a kádban és könnyen megy, előtte bekenem olívás tusfürdővel ami jól csúszik, nekem még bajom nem volt tőle.
Egy gyorsan felszívódó hidratáló és annyi nekem a Himalaya jött be. Seperc és felszívódik.
Fanszőrzet kicsit hagyok a hasamat nem borotválom, de nekem kevés van ott.
Én erre egy külön borotvát tartok.
Ha a penge kopott vagy van rajta valami baci akkor okozhat viszketést.
Utána azonnal be kell kenni, én próbáltam egy zselét amit kifejezetten nőknek ajánlottak nem volt olcsó a nevét már nem tudom.
Aztán vettem egy babykrémet, és az tökéletes volt.
Himalaya- 500 ft.
Vékonyan bekenem és fölszívódik azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!