Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek/bik, nektek hol, melyik izgatóbb? (Kort és hogy passzív/aktív írjatok légyszi, kíváncsi vagyok)
Mennyire tartjátok vonzónak vagy épp taszítónak a csupaszságot ill. a természetes szőrt...
mellkason?
karon?
hónaljon?
hason?
ágyéknál?
fenéknél?
lábon?
Én nagyon vonzónak találom, ha pasi mindenhol szőrös (persze, ne olyan durván) :)
17/passzív
24 aktív
A szőr egyén függő szerintem, de imádom a szőrtelen fiúkat.
én úgy vagyok vele, hogy minden passzívnak szőrtelennek kell lennie, az aktívaknak pedig szőrösnek, ha trimmelnek az nem baj. én is csupsztestű vagyok :D a barátomat rá tudtam beszélni h ne borotválja/gyantázza magát, igen szépen szőrös is eltt (de persze nem dzsumbujos). lábakon és farok felett szeretem igazán ha szőrös :D a barátom elég szőrös típus, felkaron és háton is van neki de nem sok.. alkaron és lábakon pont jó, farkon jó nagy, felsőtesten tökéletes :D
19/f vagyunk mindketten :D
Majdnem úgy szeretem, ha természetes. Ágyéknál, jó, ha "kordában van tartva" egyébként mindenütt természetesen tetszik :)
19/F/m-passzív
Mindenhol jöhet a szőr egyedül az ágyékon legyen rövidre nyírva
17/passziv
Nekem nagyon visszataszító, ha egy pasi hónalja szőrös. Legjobban a teljesen csupasz pasik vonzanak, de egy kis szőr még belefér mindenhol, kivéve a hónaljat.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!