Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív, melegek! Ti milyen évfordulós ajándéknak örülnétek legjobban?
Gondolom, mindenki a szexet fogja írni :) de ha van valami más ötlet, annak is örülnék.
Ha pedig végképp csak a szex, akkor valami tippnek, hogy hogyan lehetne azt különlegessé tenni.
"évfordulós ajándék"
Ennél nagyobb baromság nincs is. Ma már minden hülyeséget meg "kell" ünnepelni. Az óvodás gyerekeknek is ballagást rendeznek, mintha olyan nagy teljesítmény lenne.
Nem "kell" minden "hülyeséget" megünnepelni... mintahogy nem kell olyan kérdésekhez válaszolnod, amit hülyeségnek tartasz.
Nekem ez fontos. Ennyi.
Gondolom a kérdezpő tippeket vár,nem kell rögtön a nyakának ugrani.
-Pl vehetnél neki a hobbijához valami kiegészítőt.
-Főzhetnél vacsorát,ha tudsz főzni,és kicsit meghittebbé tenni :D gyertyák stb..
-Elviheted te magad is egy étterembe,ahonnét szép a kilátás a tájra.
-A szexet én nem tartom évfordulós ajándéknak,szerintem az alap,nem kell azt ajándékba adni,az nekem nem lenne maradandó emlék,hisz máskor is csináljuk...
-Vidd el az állatkertbe úgy,hogy te fizeted a belépőt XD
ilyesmik...
Igazából pont hogy nem szexuális töltetűre gondoltam - mert ahogy írtad is, azt megkapja.
Azért vagyok gondban, mert úgy érzem hiába adnék neki bármit - bár tudom hogy a legkisebb apróságnak is örülne, ha tőlem kapja - semmi sem fejezi ki, hogy mennyire szeretem. Hogy ő a Világon a legfontosabb nekem, hogy soha nem voltam még olyan boldog, mint amilyenné az tesz, hogy ő van nekem, hogy szeret engem... Annyira szeretném ezt kifejezni valahogyan, valamivel.
Aktív meleg vagyok, de nem nagyon hiszem hogy ez számít az ajándékozásban.
Heteroként is ugyanazt kérnem. Nem értem miért ennyire lényeges a szexuális orientáció. Engem ez nagyon zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!