Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex után meddig szokott fájni a hátsótok?
Semeddig
A pasim érti hogy ne legyen utána se kellemetlen
Nekem nem szokott fájni
1-2x volt amikor fajt de azért mert azt kértem hogy keményen csinálja,közben nem fájt,csak utána eléggé fura volt
Nem mindig, csak néha fáj azóta a hátsóm, de közben nem fájt, csak akkor ha túl mélyre tolta, olyan mintha felütközött volna valamiben.
De már 4. napja néha olyan diszkomfort érzés jön onnan.
"olyan mintha felütközött volna valamiben"
Hát talán a rektumod túl rövid vagy különösen a hosszú pénisz elér a végéig. A rektum végén a sigma kanyarulat van, azzal ott megy át a vastagbélbe. Anatómia.
Kicsit soknak tűnik a 4 nap hogy ne történt volna ott valamilyen sérülés. A helyedben elkezdenék aggódni.
Nekem két, három napig is fájt régen! Addig míg rá nem jöttem,hogy inkább aktív vagyok ,mint passzív!
Viszont ha tényleg passzív vagy, akkor ez ezzel jár! Végül is ne felejtsük el ,ez a lyuk nem nagyon erre lett kitalálva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!