Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok \Nők, nektek rosszul esne, hogyha a párotok azt mondaná, hogy addig nem nyal ki ameddig szőrös odalent?
Elég paraszt aki ilyent mond. Nem vagyok kifejezetten full-természetes párti, szeretem ha változtatgatja a csaj.
De kényelmi szempontok kívül (bsztatja az orromat, meg bele tud lógni a számba) a kezelt fanszőr jobb. Persze a teljesen gyapjúsat is szívesen kinyalom, az is tetszik.
A lényeg, hogy egészséges legyen(műszálas tanga kizáró ok), legyen mosva rendszeresen (ha kell, napi 2x) és nedvesedjen be, ha foglalkozom a gazdájával :P
28f
Nem. Nekem van, hogy szőrös odalennt és a nyalást sem hiányolom. Max akkora időzíti a dolgot, amikor szőrtelen vagyok.
Vállat ráznék.
Én őszintén lexarom.
Egyrészt egy ilyen ótvar bunkót azonnali hatállyal otthagynék.
Másrészt meg hidegen hagy az orális szex.
A pasik java része mellesleg nem ennyire finnyás. (És választékosabban ki tudja magát fejezni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!