Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretöm azt tanácsolta h szexeljek többet a párommal, h le ne bukjunk. Ez nekem rosszul esett. Ha szeretne akkor nem mondana ilyet ugye?
1. igaza van. Párod rájön, hogy mást testét melegíted az ágyban és ki fog dobni. Vagy elválasztani tőle.
2. Ez testi kapcsolat nem? Akkor meg minek jajgatsz, hogy rosszul esik, mert a partnered pontosan azt teszi amire tartod. Kefél veled. És igyekszik ezt az állapotod fenntartani.
3. Mindenki a saját sírját ássa, úgyhogy nem szólók bele, csakhogy tudd: két szék közül te pontosan a pad alatt csak még nem vetted észre!
Szép Életet! ;)
most jólértem hogy van egy pasi gondolom aki pénzel téged ő a "párod" és van egy másik pasi aki kefél téged és ö a szeretőd. És te most azon agonizálsz hogy A Szeretöd hogy viselkedik veled?
Ez vicc te hallod tájékoztatnálak hogy Európában Nem elfogadott a többnejűség hát még a több pasival való élés... Szóval van bör az arcodon vastagon ezt látom, de azért komolyan felröhögtem. :D
Igen, ez tipikus esete a két szék közül a pad alá dolognak.:)
Ha nem jó a pasiddal, akkor hagyd el és ne bántsd, mert ha kiderül az egész, akkor repülsz, mint a huzat.
És hát azt hiszem te érzelmileg is belebonyolódtál a szeretőddel való kapcsolatba, viszont ő meg nem akar tőled másmilyen kapcsolatot, szóval ha koppansz a pasidtól, neki sem fog komoly dolgokra kelleni.
Szóval ez legyen a legkisebb gondod, hogy többet szexelj a pasiddal.:)
szerelmes vagy a szeretődbe, ő viszont a párodhoz küld...:D
háhhááá ígyjár aki kettős játszmát űz gratula :D
tényleg belehalnál ha tisztességes kapcsolatban élnél valakivel?! már ne is haragudj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!