Szexeljek minél hamarabb, vagy agyaljak rajta még egy évig? (Bővebben kifejtem)
18f vagyok, szűz. Az a helyzet, azt vallom, hogy barátnővel szeretném elveszíteni, komoly kapcsolatban. De már 3 éve randizni sem voltam egy nővel sem, telefonszámot sem cseréltem eggyel ennyi ideje már. Gondolhatjátok, mennyire ingerszegény vagyok, persze gondolatban nagyon is kívánnám a nőket. A lényeg, hogy mostanság hiába volt az érettségi, napi 24 órából 25-öt azzal töltök, hogy filózok arról, milyen lehet egy nővel, hogy ismerkedni kéne, de nem merek, hogy le kéne menni csajozni, de késő van, nem merek stb... tehát a kifogások.
Viszont néha lépek, megszólítok egy egy nőt őszintén, kifejezem szándékom, de láthatja az idegességet, stresszt, félelmet. Gondolom ez egy jó dugás után eltűnne, így menjek el a boltba, vegyek egy doboz gumit, aztán este a diszkóban rámenősen próbálkozok mindegyik csajnál, eggyel csak összejön alapon? Lehet, hogy nyugodtan aludnék.:)
Válaszoljatok minél többen, minden vélemény érdekel, remélem világos már a kérdés:)18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!