Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szeretöm azt tanácsolta h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretöm azt tanácsolta h szexeljek többet a párommal, h le ne bukjunk. Ez nekem rosszul esett. Ha szeretne akkor nem mondana ilyet ugye?

Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 10:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Igen, valakinek való a szexkapcsolat és valakinek meg nem. És azt hiszem kedves kérdező, te az utóbbi csoportba tartozol. És ami nem megy, azt meg nem kéne erőltetni.
2013. jún. 25. 10:54
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan nagy a szerelem akkor miért nem lépsz ki a mostani kapcsolatodból és kezdesz új életet a szeretőddel? Amúgy meg csinálj amit akarsz....hülye k.urva
2013. jún. 25. 10:55
 13/24 anonim ***** válasza:
Akkor te most lány vagy? És többet érzel a szeretőd iránt, mint kellene? Neki is van párja? Vagy csak te vagy neki?
2013. jún. 25. 10:55
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, NEKED ez ROSSZUL ESETT? Szegénykém.
2013. jún. 25. 10:59
 15/24 A kérdező kommentje:
tök jó h ez mkinek ilyen vicces.én meg belehalok a fájdalomba :(
2013. jún. 25. 11:02
 16/24 anonim ***** válasza:

"én totál szerelmes wok"

Meg egy szellemi kútmérgezés is XD

Figyelj ez a te dolgod,de vissza fog ez még ütni.

2013. jún. 25. 11:28
 17/24 anonim ***** válasza:
bocs, de nemtudunk sajnálni, mert e csak emntél a vágyaid után, és lesz/rtad aki szeret. most téged sz/rnak le. ez az élet rendje. szokj hozzá! :D
2013. jún. 25. 11:31
 18/24 anonim ***** válasza:

jajj neem! megmondom én mivan!

Azért akarja hogy dugj vele, mert ha véletlen összejönne egy gyerek akkor azt mondhatná hogy nem tőle van és leléphetne...

2013. jún. 25. 11:40
 19/24 kolosszus22 ***** válasza:
Komolyan mondom, hihetetlen h ilyen emberek vannak mint te! Van bőr azért a képeden rendesen. Azért a szeretőd, mert nem szerelmes beléd, ergo marhára nem érdekli, hogy a pároddal is szexelsz. Meg téged sem értelek, ha már bele is szerettél a szeretődbe akkor mi a faxnak vagy még a pároddal, miért kell szerencsétlent agyonalázni!? Remélem is, hogy lebuktok.
2013. jún. 25. 11:47
 20/24 anonim ***** válasza:

Úgy érzed ÁTVERTEK? Basszus, én tényleg sajnállak. fenébe, ez a szemét világ. Átkuffantják itt az embereket. fene vigye el. Sz@r érzés mikor így átvernek nem?

Észlény hölgyem, ez a karma, nézzél sokkal több Nevem Earl-t!

2013. jún. 25. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!