Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem esne rosszul ha a párotok ilyet mondana?
Mert van, akinek kényelmetlen. Ennyi.
Viszont egymás kiismerésén és az eltérő szokások, rigolyák megbeszélésén jóval esküvő előtt illett volna túlesni.
férfiak 90%-a nem hordja...
sajnos lehet nem is kellett volna pénzt költeni gyűrűre..de én azt mondom, fogadd el, hogy a párod nem szereti az ékszereket.Te hord nyugodtan.
Én sem tudom megszokni,úgyhogy nem is hordom.
Faterom sem hordta.Faterom haverjának meg szerelés közben beakadt a keze a gyűrű fent akadt és végül leszakította az ujját.
Úristen.
"Nem értem miért nem tudja megszokni mondjuk nem is akarja szerintem."
Te miért nem tudod megszokni, hogy ő rühelli a gyűrűt? Nem is nagyon akarod, ugye?
"Szerintetek veszekedjek emiatt vele?"
Szerinted lekeverjen neked egy pofont, ha hisztizel emiatt?
"Nektek hogy esne ha nem hordaná a férjetek a karikagyűrűt ilyen indok miatt?"
Azonnal öngyilkos lennék. De lehet, hogy a férjed helyében lennék öngyilkos, hogy egy ilyen hülye libát vettem el.
Ez legyen a legnagyobb problémátok a hazassagodban...
Igazabol kicsit önző vagy mert azért veszekszel vele mert az foglalkoztat mit mutattok kifele masok felé (pelda étterem). Nem k@rvára mind1 neked ha minden rendbe van köztetek és szeretitek egymást???
Én megérteném őt, mert hosszú évek alatt a családom egyedül a gyűrűviselésre nem tudott rávenni. (nálunk a nők szeretik ékszerezni magukat)
Szóval én teljesen megértem a párodat. Az ujjaimon én semmit nem bírok elviselni.
Szóval ha valaha is lenne karika gyűrűm, akkor valószínűleg a nyakláncsomra fűzném, és medálként hordanám. Irritál ha valami az ujjamon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!