Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek nem esne rosszul ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek nem esne rosszul ha a párotok ilyet mondana?

Figyelt kérdés
Nem rég volt az esküvőnk és a férjem kijelentette hogy ő nem fogja hordani a karikagyűrűt mert idegesíti. Csak fontos alkalmakkor veszi majd fel vagy ha együtt megyünk valahová de a mindennapokban nem akarja hordani. Mondta hogy sose bírta a gyűrűket meg az ékszereket, sokszor még az óra is idegesíti és mindig leszedi magáról de azt azért hordja. Amúgy most voltunk étterembe kértem vegye fel mert rajtam is rajtam van a karikagyűrű és hogy néz ki hogy rajta semmi és felvette. Nem értem miért nem tudja megszokni mondjuk nem is akarja szerintem. Szerintetek veszekedjek emiatt vele? Nektek hogy esne ha nem hordaná a férjetek a karikagyűrűt ilyen indok miatt?
2016. nov. 5. 00:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Nem attól vagyunk házasok, hogy rajta van.

Pl. munkahelyemen tilos ékszert hordani, mivel balesetveszélyes. Se fülbevaló, se nyaklánc, se gyűrű. A jegygyűrű is tilos, mert az is pont úgy beakad és lenyúzza az ujjad, mint egy bizsu.

Mégis mindenkiről tudom, hogy házas-e vagy sem. Nem ezen múlik.

Egyébként én se hordom, pont ezért. Otthon takarításhoz minek? Munkahelyre be se viszem, legalább nem tűnik el. Ha megyünk valahová, akkor hordjuk.

2016. nov. 5. 06:15
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom,elbsztatok több százezret és most nem tudtok/nemtudsz villogni vele.

" Szerintetek veszekedjek emiatt vele?"

Persze,veszekedj csak vele nyuhostan egy ilyen semmiség miatt,ha nagyon hamar elvált nő szeretnél lenni.

Amúgy én sem hordom,és a férjem sem. Nem ettől leszünk házasok,nem ettől fog működni a házasság.

2016. nov. 5. 06:36
 13/26 anonim ***** válasza:
50%
Egy férfi az életben gyakran megragad/felemel/elhúz/szerel dolgokat, nyeles szerszámokat használ. Ilyenkor zavaró/veszélyes a gyűrű, le kell mindig venni. Ha leveszi, elveszhet, ha marad akkor megsérülhet vagy ő vagy a gyűrű, ami valljuk be elég nagy gáz, mivel a karikagyűrű nem csak egy tárgy. Kicsit olyan mint a Szentkorona ebből a szempontból az sem csak egy tárgy, mindennapi viseletre. Ne haragudj emiatt a párodra, vigyázni akar rá/rád.
2016. nov. 5. 07:04
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, erről a témáról szálljál le. Rajtam akkor volt, mikor kötelező volt ugye felhúzni. Vége volt a ceremóniának, azóta nem is tudom hol van. Ismerőseim sem hordják soha és semmi mást sem. Ezzel piszkálod a párod, csak feszültséget okozol. Ilyen apróságokkal, padlóra lehet küldeni egy kapcsolatot.

Azt nézd, mit mutat feléd a párod a mindennapokban. Az a lényeg és nem az, hogy villogjunk kifelé másoknak.

2016. nov. 5. 07:14
 15/26 anonim ***** válasza:
Nagyon szép, közösen választott gyűrűnk van. Amikor a párom először ment nélkülem bulizni, több ellenkező neműt ismert meg, mint előtte, gyűrű nélkül. Persze hűséges volt, mindig is az lesz-remelem :) Én nem hordom, csak ritkán. Zavar. Máshogy kimutatjuk azt, hogy össze tartozunk, egymásnak és mások előtt is. A házasság nem csak egy papír volt számunkra, mert erősebbé tette a kapcsolatot, de a gyűrű csak egy tárgy maradt. Számomra biztosan. Ő álmaim férfija, és igyekszem álmai nője lenni. De ha csak rakerdezne, miért nem hordom, nagyon furán néznék rá. Szóval ha nem gyengéd veled, nem segít, törődik veled, nem akar közös programokat, esetleg bunkó, vagy csak a békülős szexhez keresel vitatémát, akkor hozd elő a témát. Amúgy szerintem felesleges ilyenen vitázni.
2016. nov. 5. 07:19
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem a gyűrű hordásán áll vagy bukik a hűség! Ez csak egy jelkép.

Ha nem akar félremenni, akkor nem fog.. ha félre akar menni, az sem fogja megakadályozni, hogy ott van az ujján.

2016. nov. 5. 07:47
 17/26 anonim ***** válasza:
66%

a nagyapám és az apám sem hordta soha a karikagyűrűt. viszont több mint 50 éve házasok a nagyszüleim. a szüleim is kb 30 éve már.

nem hiszem a látottak alapján,hogy ezen múlna a sikeres házasság titka..

pl egyik ismerősömék most válnak 1év házasság után. a pasi hordta pedig a gyűrűt.. erre mit mondasz?

nem mondom ismeretlenül,hogy ti is erre a sorsra juttok. de a leírtak alapján kb minden miatt veszekszel vele .ez nem túl jó .

szerintem ne érdekeljen,hogy mások mit gondolnak,hogy csak te viseled a gyűrűt.

amúgy nem lehet,hogy olyan munkája van, ami miatt nem is hordhatná a gyűrűt? pl építkezésen nem egy ember ujját szakította már le ,hogy a gyűrű beleakadt valamibe

2016. nov. 5. 07:54
 18/26 anonim ***** válasza:

Egy gyűrű mind felett, egy gyűrű kegyetlen... :)

Ha nagyon ki akarod kerülni ezt a gyűrű dolgot, és lehet, h ez egy bizalmatlanság részedről, h így tud csajozni (ha nem így volt, akkor bocsi, h felmerült ez a gondolat is :D), akkor mondjad neki, h nyakláncra rakja rá a gyűrűt, mint Gollam, és hordja úgy, nézd meg, h erre mit reagál. :)

2016. nov. 5. 08:30
 19/26 anonim ***** válasza:
Ember,próbáltál te már jeggyűrűvel a kezeden csajozni?!??!??
2016. nov. 5. 08:45
 20/26 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt nem értem, hogy étterembe is minek felvenni. Mégis ki látja ott? Sokszor voltam már étterembe, de nem a másik vendégeket nézegetem. Jó szemem van, de ki nem szúrnám, hogy a másik asztalnál van-e vagy nicns
2016. nov. 5. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!