Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem esne rosszul ha a párotok ilyet mondana?
Nem.
Nem attól vagyunk házasok, hogy rajta van.
Pl. munkahelyemen tilos ékszert hordani, mivel balesetveszélyes. Se fülbevaló, se nyaklánc, se gyűrű. A jegygyűrű is tilos, mert az is pont úgy beakad és lenyúzza az ujjad, mint egy bizsu.
Mégis mindenkiről tudom, hogy házas-e vagy sem. Nem ezen múlik.
Egyébként én se hordom, pont ezért. Otthon takarításhoz minek? Munkahelyre be se viszem, legalább nem tűnik el. Ha megyünk valahová, akkor hordjuk.
Gondolom,elbsztatok több százezret és most nem tudtok/nemtudsz villogni vele.
" Szerintetek veszekedjek emiatt vele?"
Persze,veszekedj csak vele nyuhostan egy ilyen semmiség miatt,ha nagyon hamar elvált nő szeretnél lenni.
Amúgy én sem hordom,és a férjem sem. Nem ettől leszünk házasok,nem ettől fog működni a házasság.
Szerintem, erről a témáról szálljál le. Rajtam akkor volt, mikor kötelező volt ugye felhúzni. Vége volt a ceremóniának, azóta nem is tudom hol van. Ismerőseim sem hordják soha és semmi mást sem. Ezzel piszkálod a párod, csak feszültséget okozol. Ilyen apróságokkal, padlóra lehet küldeni egy kapcsolatot.
Azt nézd, mit mutat feléd a párod a mindennapokban. Az a lényeg és nem az, hogy villogjunk kifelé másoknak.
Nem a gyűrű hordásán áll vagy bukik a hűség! Ez csak egy jelkép.
Ha nem akar félremenni, akkor nem fog.. ha félre akar menni, az sem fogja megakadályozni, hogy ott van az ujján.
a nagyapám és az apám sem hordta soha a karikagyűrűt. viszont több mint 50 éve házasok a nagyszüleim. a szüleim is kb 30 éve már.
nem hiszem a látottak alapján,hogy ezen múlna a sikeres házasság titka..
pl egyik ismerősömék most válnak 1év házasság után. a pasi hordta pedig a gyűrűt.. erre mit mondasz?
nem mondom ismeretlenül,hogy ti is erre a sorsra juttok. de a leírtak alapján kb minden miatt veszekszel vele .ez nem túl jó .
szerintem ne érdekeljen,hogy mások mit gondolnak,hogy csak te viseled a gyűrűt.
amúgy nem lehet,hogy olyan munkája van, ami miatt nem is hordhatná a gyűrűt? pl építkezésen nem egy ember ujját szakította már le ,hogy a gyűrű beleakadt valamibe
Egy gyűrű mind felett, egy gyűrű kegyetlen... :)
Ha nagyon ki akarod kerülni ezt a gyűrű dolgot, és lehet, h ez egy bizalmatlanság részedről, h így tud csajozni (ha nem így volt, akkor bocsi, h felmerült ez a gondolat is :D), akkor mondjad neki, h nyakláncra rakja rá a gyűrűt, mint Gollam, és hordja úgy, nézd meg, h erre mit reagál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!