Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek fájna, rosszul esne ha ezt mondaná a párotok?
Tegyél ki egy izmos, helyes pasit te is háttérnek, akkor meglátod, ő hogy érezne.
Az én páromnak eszébe sem jutna ilyen...
Egy normális, igazi férfi nem nőket rak ki háttérképnek. És szerintem teljesen érthető hogy fáj Neked.
23/F
Nagy f_szt!
Az én párom nem rak ki macákat háttérképnek, se a telójára, se a gépére, mert nem másra csorgatja a nyálát, hanem rám.
Ha ennyire nem tolerálja a párod, hogy ez neked rosszul esik, akkor te is rakj ki pasikat, majd meglátjuk, hogy fog állni a szája!
felőlem kipakolhatna bármit a barátnőm háttérképnek :D
nekem is meg van a saját háttérképen, mondjuk én soha nem pakoltam ki macákat a háttérbe, nem akarom felk*rni az agyam, r1b1kk3l a monitoron :D
23F
"Ja, 26 nö,a párom 33 férfi"
A személyi alapján lehet, de fejben inkább 2 gyerek. Elég szomorú, ha egy kapcsolatban ennyire irányítani akarják a felek egymást. Engem teljesen hidegen hagy, hogy a barátnőm mit rak ki háttérnek. Felőlem kirakhat egy nálam sokkal izmosabb és helyesebb pasit, nem érdekel. Velem van? Igen. Engem szeret? Igen. Akkor meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!