Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek nem esne rosszul ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek nem esne rosszul ha a párotok ilyet mondana?

Figyelt kérdés
Nem rég volt az esküvőnk és a férjem kijelentette hogy ő nem fogja hordani a karikagyűrűt mert idegesíti. Csak fontos alkalmakkor veszi majd fel vagy ha együtt megyünk valahová de a mindennapokban nem akarja hordani. Mondta hogy sose bírta a gyűrűket meg az ékszereket, sokszor még az óra is idegesíti és mindig leszedi magáról de azt azért hordja. Amúgy most voltunk étterembe kértem vegye fel mert rajtam is rajtam van a karikagyűrű és hogy néz ki hogy rajta semmi és felvette. Nem értem miért nem tudja megszokni mondjuk nem is akarja szerintem. Szerintetek veszekedjek emiatt vele? Nektek hogy esne ha nem hordaná a férjetek a karikagyűrűt ilyen indok miatt?
2016. nov. 5. 00:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ha neki kényelmetlen, hát ne hordja, nem ezen múlik, hogy hűséges-e, hogy jó társ-e vagy hogy szeret-e engem.

A párom az, akit szeretek, akinek a legjobbat akarom. Szembeköpném magam, ha egy ilyen hülyeség miatt veszekednék vele vagy ha arra kényszerülne, hogy úgy csináljon, mint ha hordaná, aztán ha már nem látom, lehúzza mert idegesíti.

2016. nov. 5. 09:58
 22/26 anonim ***** válasza:

A férfiak kb. 90%-a nem hordja a karikagyűrűjét (és semmilyen más gyűrűt).

Neked tényleg fontosabb, hogy kifelé megmutasd, hogy összetartoztok, mint az, hogy megértsd a férjed igényeit, érzéseit, ellenérzéseit? Mert ha igen, akkor ez nem lesz egy hosszú házasság!

2016. nov. 5. 11:19
 23/26 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, de én se hordtam. Az elején megpróbáltam megszokni, nem ment. Szerencsére a férjemet nem zavarta. A helyedben nem csesztetném ezzel. Nem a külvilágnak házasodtatok ugye? :)
2016. nov. 5. 17:06
 24/26 anonim ***** válasza:
Nálunk is fordítva van ez. A férjem hordja, én nem. Ő mindig hozza utánam, ha megyünk valahova együtt, hogy vegyem fel, akkor fel is veszem, de magamtól nem igazán jutna eszembe. Semmilyen gyűrűt nem hordok, kicsit klausztrofóbiás érzést kelt bennem. Szóval sajnos van ilyen :(
2016. nov. 5. 23:50
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok, de nem vagyok képes elviselni semmiféle ékszert magamon, ugyanúgy ahogy a férjed, úgyhogy teljes mértékben meg tudom érteni őt. Nem is értem, miért akarnál emiatt veszekedni vele? Attól még nem lesz neki kényelmesebb a gyűrű, nem is fogja gyakrabban hordani. Ez kb. olyan mintha ő arra kényszerítene téged, hogy minden nap járjál 10 centis magassarkúban, akkor is ha fáj tőle a lábad, mert neki úgy jobban tetszel.
2016. nov. 6. 09:07
 26/26 anonim ***** válasza:
#25, tényleg ez eszembe se jutott, amit írsz, pedig nagyon jó. Hogy mi nők (legalábbis az értelmesebbje) azért küzd, hogy ne kelljen buta konvenciók miatt egészségtelen és/vagy kényelmetlen ruhákban, cipőkben járni. De ez oda-vissza érvényes kell legyen!
2016. nov. 6. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!