Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat, hogy rosszul értelmeztem? Ti mire gondolnátok ha valaki ezt mondaná?
Tegnap eléggé összevesztünk, és azt mondta, hogy a szakítással én többet veszítenék mint ő. Erre én azt válaszoltam, hogy szerintem ugyanannyit veszítenénk, de azt mondta, hogy nem. Ezt én úgy értelmeztem, hogy ezek szerint saját magát többre tartja nálam. Erre az volt a válasz, hogy ezt más értelemben mondta, de nem volt hajlandó kifejteni részletesebben.
Szerintem ezt nem lehet máshogy értelmezni, de lehet, hogy én látom rosszul. Mindenesetre eléggé rosszul esett, akárhogy is gondolta. Szerintetek mire érthette, ha nem erre?
2-essel értek egyet.
Meg alapból milyen vita volt ez, ahol a fejedhez vág egy ilyen mondatot a szakításról..?
Tehát én csakis ebből indulok ki. Mert azért nyilván az ember összevész a párjával párszor a kapcsolat alatt, de ha ilyenkor már felszakad belőle, hogy "szakítás" és hogy "te többet veszítenél", az nem túl bíztató.
Azt, hogy jó eséllyel nem szerelmes beléd, és/vagy van látóhatáron más, akivel bármikor össze tudna jönni.
Ezen kívül úgy gondolja valószínűleg, hogy te szerelmes vagy, de legalább is sokkal jobban vonzódsz hozzá, mint ő tehozzád.
Gratulálok, remek férfi...
33F
Erre tényleg nem gondoltam :(
Pár napja még olyanokat írt meg mondott, hogy nem jutott eszembe kételkedni. Most meg nem beszél velem.
Szerintünk az összes pasi s***ci, az összes nő meg q**a.
Az ilyen kérdéseket hiába teszed fel it mert az intelligensebb emberek nem ez alapján döntenek.
Tedd fel magadnak a kérdést:
"Szeretném e hogy manipuláljanak félinformációk alapján?"
Ha valaki folyamatosan leszól, kritizál azzal nem lehet jó a kapcsolatod. Mi a jó része akkor? Ha ő úgy látja ahogy mondja, akkor neki mi a jó benne, az ő részéről mi értelme ilyen kapcsolatban élni?
Utolsó szerintem úgy érti, hogy a hozzászólók manipulálnak félinformációk, vagyis a te információi alapján, mivel a másik felet nem hallottuk. Ebben igaza is van, de ha te egy kapcsolatot ilyennek látsz, akkor mindegy mit mond a másik, még akár igaza is lehet, akkor sem fog működni a kapcsolat, mert ilyen érzésekkel nem lehet jól érezni magad benne. Néha előfordul,hogy két egyébként jó ember nem passzol össze, egyikkel sincs komoly baj, csak egyszerűen nem egymáshoz valók. Amikor megtalálják a párjukat, akkor meg teljesen jól fenn tudnak tartani egy kapcsolatot, holott előtte a másikkal nem ment. Nem változtak, csak megtalálták a magukhoz valót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!