Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom nem ujja, nem nyal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem ujja, nem nyal, csak szeretkezik, hogy izguljak így fel teljesen?

Figyelt kérdés

Kívánom,ezzel nincs gond,így benedvesedem akkor is,ha csókolózunk,meg simogat,de nem szereti használni az ujjait és nyalni sem nyal.

Jó lenne,ha nagyon nagyon felizgatna szex előtt.

Volt már valakinek olyan pasija,aki nem nyalt,nem ujjazott?

A szex jelenleg abból áll,hogy megkívánjuk egymást,csókolózunk és behatol.Dugunk.

2018. jún. 11. 19:09
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
akkor azért nincs veszve semmi. valahogy próbáld meg rávenni. szerintem csak rá kell éreznie a dolog ízére. ha látja hogy élvezed, lehet megtetszik neki a dolog. lehet rossz élménye fűződik hozzá. pl nekem az első barátnőm egyszer pisilés után nem mosta meg és úgy kellet kinyalnom. utána egy darabig kerültem a dolgot, de a következő csaj nem követett el ilyen szarvashibát és onnantól már imádtam nyalni. lehet ilyesmire van ráparázva a pasid is például.
2018. jún. 11. 21:37
 32/40 A kérdező kommentje:
na ez egy jó ötlet,mert szerintem ennek ilyen pszichés okai lehetnek.Nem tudom máshogy elképzelni.És ha pl masztiznék előtte,széthúznám neki a puncimat,izgatnám magam,ujjaznám is és néha megnyalnám és látná rajtam,hogy mennyire finom és élvezem,akkor szted felbátorodna? Arra gondoltam,hogyha látja,hogy ez "jó",akkor hátha kicsit levesz ebből a szemérmességből.
2018. jún. 11. 21:49
 33/40 anonim ***** válasza:
ha szemérmes nem hiszem hogy jó ötlet előtte masztizni, nem fog tudni mit kezdeni a helyzettel. inkább arra noszogasd hogy próbálja ki a nyalást, mert különben mostmár tényleg dádá lesz! lekapcsolt villanynál pl. :)
2018. jún. 11. 21:58
 34/40 A kérdező kommentje:
dádá :D
2018. jún. 11. 22:08
 35/40 anonim ***** válasza:
a legjobb taktika amit tehetsz ha humorral kezeled a dolgot, azzal elkerülhető hogy nyaggatásnak hasson a dolog. reméljük humorérzéke legalább van :)
2018. jún. 11. 22:10
 36/40 A kérdező kommentje:

igen,van :)

köszi

2018. jún. 11. 22:39
 37/40 anonim ***** válasza:
Szívesen :) Segítő Orsi segít ahol tud :)
2018. jún. 11. 22:40
 38/40 A kérdező kommentje:
:)
2018. jún. 11. 22:42
 39/40 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ezzel vége a beszélgetésnek :)
2018. jún. 11. 22:50
 40/40 anonim ***** válasza:
Cseréld le egy olyan fickóra aki megbecsül, nem finnyáskodik és tudja hogy mi a jó egy nőnek.
2018. jún. 12. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!