Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Lovagló pózban maximum hány centis péniszbe tudsz beleülni teljesen?
Figyelt kérdés
A Barátnőm nem tud teljesen beleülni, kb. 1-2 centi kint marad, pedig csak 14 centisem van. Szerintetek idővel bele fog tudni ülni teljesen?
Légyszi a korodat is leírod!
Köszi!
Én 21 vagyok.
2018. jún. 11. 15:47
1/9 anonim válasza:
Max.16...
Misszionáriusban jobban bemegy amúgy.
2/9 anonim válasza:
Nemtom.
Eddig nem hordtam colstokot magammal keféléshez, de esküszöm legközelebb viszek
Korom.
3/9 anonim válasza:
18cm sok elojatek es par poz utan
23/L
4/9 anonim válasza:
a 17 centim eddig sehol nem volt kérdés.
26f
5/9 anonim válasza:
Nekem 18cm, a barátnőm gond nélkül beleül teljesen. ( én vagyok neki az első )
6/9 anonim válasza:
20 cm volt eddig a legnagyobb, gond nélkül megoldottam.
30
7/9 anonim válasza:
Olyan 17-18 a maximum bármilyen pózban
9/9 anonim válasza:
Idaig mindket baratnom teljesen beleul a 16-17 centisembe. Es pedig mindig igyekszek vegig betolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!