Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem ujja, nem nyal, csak szeretkezik, hogy izguljak így fel teljesen?
Kívánom,ezzel nincs gond,így benedvesedem akkor is,ha csókolózunk,meg simogat,de nem szereti használni az ujjait és nyalni sem nyal.
Jó lenne,ha nagyon nagyon felizgatna szex előtt.
Volt már valakinek olyan pasija,aki nem nyalt,nem ujjazott?
A szex jelenleg abból áll,hogy megkívánjuk egymást,csókolózunk és behatol.Dugunk.
"azt mondja,meg hogy nincs rá igénye,nem izgatja"
Épp ez a baj, ezért önző mert erre NEKED lenne szükséged, nem neki... egy kapcsolat a kölcsönös örömszerzésről szól úgy az ágyban, mint azon kívül... Egy önző faxfej, ha te igényelnéd a törődést de képes a szemedbe mondani hogy neki nincs szüksége erre...
Keress magadnak egy férfit, ne egy önző s3ggfejt...
Ha ő prűd nyalni, vagy ujjazni, akkor te meg ne cummantsd le.
Ez így nem járja.
A nyalásra neked van szükséged, nem neki. De egy idióta.
Én nem lennék vele együtt az is tuti. Nincs azzal semmi gond, hogy nem nyal. Van olyan nő, aki nem igényli, akinek így is megfelel. De ez nem te vagy. És azzal sincs gond, hogy te ilyen vagy. Egyetlen gond van, hogy az igényeitek nem egyeznek. Szóval lépj tovább és keress egy olyan pasit, aki szereti csinálni neked és élvezi csinálni neked. Hidd el, rengeteg ilyen pasi van.
"de én meg imádok szopni :("
Olyan pasit kényeztess, aki megérdemli, és aki ugyanúgy szeret téged kényeztetni ahogy te őt.
Sőt, ha engem kérdezel, szerintem nem is szeret a csávó, csak jó hogy vagy neki, jól szopsz, van mibe üritsen... Kár hogy ilyen pasira pazarlod a fiatalságod...
Tudod, biztos van aki túlszárnyalta, de én, volt hogy több mint félórát nyaltam, egyfolytába... az alsó fogsorom elrágta a nyelvem alsó részét, szinte egy hétbe került míg teljesen meggyógyult... de imádtam csinálni, és imádtam a lány reakcióit... ez minden pénzt megér... igaz, én szerettem őt, és fontos volt az hogy neki jó legyen... önzetlenül nyaltam, még akkor is ha nekem ez egy idő után már fájdalommal járt... Nem számított, csak az hogy ő kielégült és boldog..
sajnos a te pasidról, ilyen jellemzők nem mondhatóak el, ami a te kielégülésed, és boldogságod illeti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!