Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem ujja, nem nyal, csak szeretkezik, hogy izguljak így fel teljesen?
Kívánom,ezzel nincs gond,így benedvesedem akkor is,ha csókolózunk,meg simogat,de nem szereti használni az ujjait és nyalni sem nyal.
Jó lenne,ha nagyon nagyon felizgatna szex előtt.
Volt már valakinek olyan pasija,aki nem nyalt,nem ujjazott?
A szex jelenleg abból áll,hogy megkívánjuk egymást,csókolózunk és behatol.Dugunk.
"mert ha örömet akart volna neked okozni már megtette volna még akkor is ha undorodik a nyalástól. "
egyébként én is így gondolom.
arról nem beszélve,hogy elnézést,de nekem szép babapuncim van,nagyon pici kis csík meghagyva rajta és finom illatos is,ezt mondjuk ő is mondta,nincs semmilyen folyásom,soha nem is volt,semmi nőgyógyászati gondom nem volt,szűk is,egyszerűen felfoghatatlan,hogy egy pasit ennyire hidegen hagyjon :/
ezért is mondta,hogy a puncim szép,de ha nem könyörgök neki,akkor "elfelejti".Én meg ugye inkább nem kérem,mert az úgy nem jó.
én ismerem a puncim ízét...már kóstoltam párszor,ezért mondom,hogy semleges,lágy,levegőszerű íze van.
Valószínűleg jobban ismerem az ízemet,mint egy pasi,mert több lehetőségem van érintkezni vele.
egészséges punci ízű.
sajnálom a dolgot a pasiddal.
legalább a dugás jó vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!