Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom nem ujja, nem nyal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem ujja, nem nyal, csak szeretkezik, hogy izguljak így fel teljesen?

Figyelt kérdés

Kívánom,ezzel nincs gond,így benedvesedem akkor is,ha csókolózunk,meg simogat,de nem szereti használni az ujjait és nyalni sem nyal.

Jó lenne,ha nagyon nagyon felizgatna szex előtt.

Volt már valakinek olyan pasija,aki nem nyalt,nem ujjazott?

A szex jelenleg abból áll,hogy megkívánjuk egymást,csókolózunk és behatol.Dugunk.

2018. jún. 11. 19:09
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

"mert ha örömet akart volna neked okozni már megtette volna még akkor is ha undorodik a nyalástól. "

egyébként én is így gondolom.

arról nem beszélve,hogy elnézést,de nekem szép babapuncim van,nagyon pici kis csík meghagyva rajta és finom illatos is,ezt mondjuk ő is mondta,nincs semmilyen folyásom,soha nem is volt,semmi nőgyógyászati gondom nem volt,szűk is,egyszerűen felfoghatatlan,hogy egy pasit ennyire hidegen hagyjon :/

ezért is mondta,hogy a puncim szép,de ha nem könyörgök neki,akkor "elfelejti".Én meg ugye inkább nem kérem,mert az úgy nem jó.

2018. jún. 11. 20:54
 22/40 anonim ***** válasza:
egy egészséges pasinak ilyen puncitól még nyalás közben is felállna.
2018. jún. 11. 21:09
 23/40 anonim ***** válasza:
még annyit megpróbálhatsz hogy bekened fagyival vagy valami egyéb édességgel a puncidat, hátha akkor lesz kedve kinyalni, szerintem az jó játék :) bár a fagyi hideg :)
2018. jún. 11. 21:11
 24/40 A kérdező kommentje:
igen,igen,meg az édességek ragadnak is..:(
2018. jún. 11. 21:13
 25/40 anonim ***** válasza:
dehogy ragad, hát lenyalogatja szép tisztára! :) aztán ha már nem érzi az ízét tesz rá megint egy adagot és újra lenyalja :)
2018. jún. 11. 21:19
 26/40 A kérdező kommentje:
de nincs kb semmi íze,tök semleges..
2018. jún. 11. 21:20
 27/40 anonim ***** válasza:
mármint a fagyi izét nem érzi. amúgy a puncinak van íze, sőt, más más ize van, van amelyik kimondottan jóízű, van amelyik semlegesebb. szerencsére rossz ízűvel még nem találkoztam :) a faroknak van íze? :)
2018. jún. 11. 21:23
 28/40 A kérdező kommentje:

én ismerem a puncim ízét...már kóstoltam párszor,ezért mondom,hogy semleges,lágy,levegőszerű íze van.

Valószínűleg jobban ismerem az ízemet,mint egy pasi,mert több lehetőségem van érintkezni vele.

2018. jún. 11. 21:25
 29/40 anonim ***** válasza:

egészséges punci ízű.

sajnálom a dolgot a pasiddal.

legalább a dugás jó vele?

2018. jún. 11. 21:29
 30/40 A kérdező kommentje:
igen,a dugás az jó.Mondjuk néha szólni kell,hogy erősebben dugjon,de ezen kívül oké :)
2018. jún. 11. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!